Άση Μπήλιου: "Έχω ψυχολογικό πρόβλημα να κάνω παιδί μήπως του..." - Εξομολόγηση της αστρολόγου!

Αφοπλιστική συνέντευξη στο youweekly.gr!

Άση Μπήλιου:

Η Άση Μπήλιου έχει φανατικούς ακόλουθους που εμπιστεύονται κάθε της πρόβλεψη με... κλειστά μάτια!

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στο Youweekly.gr και για πρώτη φορά αναφέρεται στον εδώ και 26 χρόνια σύντροφο της, Δημήτρη αλλά και γιατί δεν θέλει να κάνει παιδί! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Βόλτα για ψώνια με την κούκλα 14χρονη κόρη της, Λυδία!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: To video της κόρης της, Βαλέριας από το σπίτι τους! Η αποκάλυψη on air!

Γιατί η Άση Μπήλιου αν και συζεί 26 χρόνια με τον σύντροφο της, Δημήτρη, δεν κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; "Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τον γάμο. Με τον Δημήτρη μένουμε μαζί από τον τρίτο μήνα της γνωριμίας μας. Οι πολλές ώρες δουλειάς μάς απομακρύνουν, όμως αυτό μάς κάνει καλό γιατί δεν βαριόμαστε και δεν προλαβαίνουμε να τσακωθούμε. Ο μόνος λόγος που θα παντρευόμουν θα ήταν εάν έκανα παιδιά. Για μένα όμως έκλεισε το κεφάλαιο αυτό και είπα «δεν θέλω και είμαι μια χαρά». Τα δικά μου όνειρα είναι να μπαίνω σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύω, όχι να βάλω νυφικό."

Δείτε ακόμη: Το little black dress της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θέλουμε κολασμένα!

Δεν ήθελε να κάνει παιδιά επειδή πέρασε πολλά με την προσωπική της ιστορία; Η Άση Μπήλιου ξεκαθαρίζει: "Τα δικά μας βιώματα σαφώς επηρεάζουν τις αποφάσεις μας. Δεν ήθελα να είχα άγχος για να είμαι καλά στην υγεία μου και να μεγαλώσω ένα παιδί. Δεν θα ήθελα σε ένα παιδί να συμβεί αυτό που συνέβη σε μένα, να χάσει τους γονείς του νωρίς. Έχω ψυχολογικό πρόβλημα με αυτό και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν είχα διακαή πόθο να κάνω παιδί, αν το ήθελα θα έκανα, αγνοώντας τις φοβίες μου."