Άγριο άδειασμα της Γερμανού στην Καινούργιου! Τα απίστευτα καρφιά για τα ρατσιστικά σχόλια! (Βίντεο)

Έξαλλη η Ναταλία! Εσείς με ποια πλευρά είστε;

Άγριο άδειασμα της Γερμανού στην Καινούργιου! Τα απίστευτα καρφιά για τα ρατσιστικά σχόλια! (Βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα social media με τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της στην πρωινή εκπομπή, Ευτυχείτε.

Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της αναφέρθηκαν στους Κορεάτες καλλιτέχνες που ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες της χρονιάς που πέρασε με καθόλου κολακευτικά σχόλια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χαμός στην ελληνική showbiz! Ποια πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια τσακώθηκε δημόσια με τον άντρα της!

Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν τα σχόλια ως ρατσιστικά, με το συγκεκριμένο περιστατικό να προβάλετε και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και το πάνελ να σχολιάζει τη δήλωση της Κατερίνας (Δείτε εδώ τι είπε).

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της αναφέρθηκαν στο συμβάν με την παρουσιάστρια να ρίχνει τα βέλη της αρκετά εκνευρισμένη, στο Dj Pitsi αλλά και σε όλο το πάνελ!

Δείτε ακόμη: Power of Love - Gala: Ποιος παίκτης αποχώρησε και ποιος κέρδισε; (Βίντεο)

«Αυτά δεν ήταν σχόλια μίας νεανικής εκπομπής, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο βυζάντιο. Ξαφνικά ο Dj Pitsi, που εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνάνε από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας. Ξαφνικά από πού και ως που θα μου πει ο Dj Pitsi τα σχόλια του για ένα συγκρότημα που έχει βγει εξώφυλλο σε Time, τα παιδιά κάνουν πολύ αξιόλογη δουλεία δεν είναι απλά pop συγκρότημα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού. Δείτε το σχετικό βίντεο: