Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Nomads και θα με πλήρωναν με την ώρα για να μπω»!

Ποιος είπε την ατάκα - φωτιά;

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Nomads και θα με πλήρωναν με την ώρα για να μπω»!
News 06.01.2019 13:06

Ο ίδιος δηλώνει πως του λείπει η τηλεόραση και δεν διστάζει να αποκαλύψει πώς αντέδρασε όταν του έκαναν πρόταση να πάει στο Nomads!


Ο Αργύρης Αγγέλου έδωσε μια συνέντευξη που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη! Η νέα βόμβα μετά το διαζύγιο με την Κοσιώνη!

Η τηλεόραση σου λείπει καθόλου;
Πάρα πολύ. Ξέρεις τι μου λείπει περισσότερο; Τα γυρίσματα, η όλη διαδικασία. Το να πάρω τα σενάρια στο χέρι, να μελετήσω, την επόμενη ημέρα να πάω στο γύρισμα με τον καφέ και το κουλούρι μου. Όλη αυτή η ρουτίνα και η καθημερινότητα. Δεν μου λείπει το να δω την μούρη μου στο γυαλί. Αυτό, όχι, δεν μου λείπει. Τα γυρίσματα, όμως, μου λείπουν! Μακάρι να μου ξανασυμβεί!

Δείτε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος σε ρεσιτάλ νεύρων! Βούτηξε για το Σταυρό και τους στόλισε... όλους! (Βίντεο)


Θα έβλεπες τον εαυτό σου σε ρόλο παρουσιαστή ή συμμετέχοντα σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα;
“Ωχ, θεέ μου! (γελάμε). Reality εννοείς; Μου πρότειναν να πάω στο «Nomads». Ναι, το έζησα κι αυτό! Με πήραν τηλέφωνο και γελάσαμε πολύ. Παιδί μου, δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Είναι πολύ δύσκολα και θαυμάζω τους γνωστούς μου που έχουν πάει και μου έχουν πει τι κινδύνους κρύβουν αυτά τα παιχνίδια. Ο οργανισμός μετά κάνει πολύ καιρό για να συνέλθει. Οι παίκτες εκεί πληρώνονται με τη βδομάδα. Εμένα θα με πλήρωναν με την ώρα! Γιατί δεν νομίζω ότι θα κατάφερνα να ξεπεράσω το 8ωρο! (γελάμε) Δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό.” είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό Down Town της Κύπρου!

TAGS
Share