Επανασύνδεση βόμβα! Με ποιον πρώην της πέρασε τα Χριστούγεννα η Σπυροπούλου;

Η φωτογραφία ντοκουμέντο που προσπάθησε να κρύψει!

Επανασύνδεση βόμβα! Με ποιον πρώην της πέρασε τα Χριστούγεννα η Σπυροπούλου;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να περάσει τις φετινές γιορτές μακριά από την Ελλάδα και μάλιστα δεν ήταν μόνη της!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από το «My style rocks» που παρουσιάζει, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά σύμφωνα με το Λοιπόν βρέθηκε με τον πρώην της! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Έρχεται το «Μια κυρία στα Μπουζούκια»! Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα θα αναλάβει το ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου;

Πληροφορίες του περιοδικού, αναφέρουν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιώργος Κοτσοβός -με τον οποίο έγιναν viral όταν εκείνη του έσκισε την μπλούζα στα μπουζούκια (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες φωτιά) και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου προσπάθησε να δικαιολογήσει αυτή την κίνησή της- έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί.

Οι δυο τους τους τελευταίους δύο μήνες έχουν καθημερινή επικοινωνία και προσπαθούν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση αυτή μετά από δυο περίπου χρόνια, αφού όπως είπε η Κωνσταντίνα, οι δυο τους είχαν μια σχέση πάθους.

Δείτε ακόμη: «Το σόι σου»: Το άγνωστο περιστατικό της σειράς που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Μάλιστα, ο Γιώργος Κοτσοβός είχε πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι εδώ και καιρό και όταν άρχισε την επικοινωνία με την παρουσιάστρια εκείνη θέλησε να τον ακολουθήσει έτσι ώστε να περάσουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς μαζί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks Gala: Ποια παίκτρια ήταν η νικήτρια της βραδιάς και ποια αποχώρησε;

Ωστόσο, εμείς βλέπαμε αυτές τις ημέρες των Γιώργο Κοτσοβό να έκανε Χριστούγεννα στο Λονδίνο, ενώ μετά βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι όπου ανέβαζε κτήρια που χτίζει καθώς ασχολείται με εργολαβικές εργασίες.

Το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στους δυο θα το δείξει ο χρόνος.