Κατερίνα Καινούργιου: H επίσημη τοποθέτηση για τα ρατσιστικά σχόλια στην εκπομπή της! (Βίντεο)

«Έφτασαν σε σημείο να εύχονται να πάθω καρκίνο...»

Κατερίνα Καινούργιου: H επίσημη τοποθέτηση για τα ρατσιστικά σχόλια στην εκπομπή της! (Βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου προς τους BTS, το δημοφιλές συγκρότημα το οποίο κατέκρινε μέσα από την εκπομπή της.

Δυο από τους τραγουδιστές βρίσκονται στην πεντάδα με τους πιο ωραίους άντρες παγκοσμίως, κάτι που παραξένεψε την παρουσιάστρια, λέγοντας χιουμοριστικά πως δε μοιάζουν με άντρες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Μουρούτσος: Το υπονοούμενο - καρφί για το χωρισμό από τη Λάουρα Νάργες!

Το απόσπασμα της εκπομπής έκανε το γύρω του διαδικτύου με τους fan του συγκροτήματος να είναι εξοργισμένοι και να γράφουν πολύ άσχημα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα με κυτταρίτιδα και «μπουτάκια»! Οι αρετουσάριστες αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η Κατερίνα Καινούργιου με το ξεκίνημα της εκπομπής της τοποθετήθηκε σε όλα αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και στα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί το Σαββατοκύριακο.

«Νά πούμε ότι εμείς δεν έχουν τίποτα με του συγκεκριμένους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα, ούτε οι ίδιοι μαζί μας. Παρόλα αυτά έχω περάσει κυρίως εγώ ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο με ένα τεράστιο διαδικτυακό bullying που έχει γίνει», είπε στην αρχή η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 6/1: Μάχη τιτάνων με έναν νικητή και πολλούς χαμένους! Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Ενώ συνέχισε: «Έφτασαν σε σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο. όχι το συγκρότημα μην παρεξηγηθώ. Κάποιος στρατός από φανατικούς θαυμαστές τους».

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί: