"Η Αμαλία Καραμανλή με λοξοκοίταξε χαμογελώντας όταν είδε ότι φορούσα το ίδιο φόρεμα με εκείνη, σε άλλο χρώμα..."

Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει στο Youweekly.gr!

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός φωτογραφίζεται αποκλειστικά στο Youweekly.gr με τις δυο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής της, τη μητέρα της και την αδερφή της.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με την μητέρα της Σαπφώ και την αδερφή της Έβελυν, μοιράζονται άγνωστες ιστορίες μαζί μας και αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για πρώτη φορά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του συντρόφου της παίκτριας του ριάλιτι! (Βίντεο)

Οι γονείς της Μάγκυς Χαραλαμπίδου παντρεύτηκαν μετά από προξενιό... Η μητέρα της αποκαλύπτει...

"Τον άντρα μου τον αγάπησα πολύ. Ήταν πολύ καλός πατέρας, χουβαρντάς, χαμογελαστός, ανοιχτοχέρης, με κοσμοπολίτικο αέρα. Όταν βγαίναμε έξω το βράδι, ντυνόταν πάντα με κουστούμι και παπιγιόν" λέει στο Youweekly.gr και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου προσθέτει: "Είχε ακτινοβολία ο μπαμπάς".

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οικογενειακό δείπνο για τα γενέθλια του γιου τους!

Την ζήλευε όμως; "'Ηθελε να έχει την ωραιότερη γυναίκα. Θα σας πω ένα περιστατικό που έχει σχέση με τη σύζυγο το Κωνσταντίνου Καμαρανλή. Στην οδό Νίκης είχε το μαγαζί του ο γνωστός μόδιστρος Σταυρόπουλος, ο οποίος έραβε το ωραιότερα ρούχα της Αθήνας με ακριβά υφάσματα του Dior και του Balmain, με τα οποία ντύνονταν οι κυρίες της βασιλικής αυλής. Είχα ράψει ένα φόρεμα εκεί για να πάω με τον άνδρα μου στο Φεστιβάλ Τραγουδιού στην "Αθήναια" με τη Νάνα Μούσχουρη. Το ίδιο σχέδιο σε άλλο χρώμα φορούσε εκείνο το βράδυ και η Αμαλία Καραμανλή, η οποία με κοίταξε λογά χαμογελώντας. Γυρνάει ο άντρας μου τότε και μου λέει "Ποια είναι αυτή η κυρία που φοράει το αδερφάκι σου;" αποκαλύπτει η Σαπφώ!

Δείτε ακόμη: Μέγκι Ντρίο: Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε για το unfollow στο Instagram της Έυης Ιωαννίδου!

"Ο μπαμπάς μας είχε χιούμορ, δεν νιώσαμε ποτέ ότι ζηλεύει τη μαμά μας. Ήταν μοντέρνος άνθρωπος, όπως κι εκείνη." θυμάται η Έβελυν ενώ η Μάγκυ προσθέτει: "Γενικά ως οικογένεια δεν είχαμε ποτέ ταμπού αλλά είχαμε ήθος, γιατί εδώ στην Ελλάδα μπερδεύουμε λίγο το μοντέρνο με το ανήθικο." προσθέτει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.