Δούκισσα Νομικού: Θέλει να πετύχει δέκα στόχους μέσα στο 2019! Ποιος είναι ο τρίτος;

Τι θέλει να πετύχει η Δούκισσα μέσα στο 2019;

Δούκισσα Νομικού: Θέλει να πετύχει δέκα στόχους μέσα στο 2019! Ποιος είναι ο τρίτος;

Τους στόχους που θέλει να πετύχει μέσα στο καινούργιο χρόνο μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η όμορφη Δούκισσα με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέφερε ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι, δίνοντας έμφαση όμως σε έναν από αυτούς! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σας θυμίζει κάτι; Η πανέμορφη μπέμπα της φωτογραφίας είναι κόρη πασίγνωστης ηθοποιού!

Η Δούκισσα αποκάλυψε με μια φωτογραφία που "ανέβασε" ποια είναι η γυμναστική που ακολουθεί αυτή τη χρονική περίοδο και δεν είναι άλλη από aerial yoga!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Αϊβάζης: Στραβομουτσούνιασε ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

"Οι 10 στόχοι μου για το 2019. Ο τρίτος είναι ο εξής: #Νο3 ~ Να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες; Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Του έσπασαν το αυτοκίνητο και...

Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω κ μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η Δούκισσα Νομικού!

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι 10 στόχοι μου για το 2019