Άλεξ Τσιάλτας: Η συγκινητική ανακοίνωση της οικογένειας του νεκρού παίκτη από το Ελλάδα έχεις ταλέντο! «Παρακαλούμε να...»

Ραγίζουν καρδιές!

Άλεξ Τσιάλτας: Η συγκινητική ανακοίνωση της οικογένειας του νεκρού παίκτη από το Ελλάδα έχεις ταλέντο! «Παρακαλούμε να...»

Στις 14.00 το μεσημέρι, θα εκτυλιχτεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας με τον ξαφνικό και άδικο χαμό ενός μόλις 22χρονου ανθρώπου, του Αλέξανδρου Τσιάλτα, που ζούσε στη Λάρισα όπου και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή.

Η κηδεία του νεαρού θα γίνει από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Καρπενήσι. Η οικογένεια του 22χρονου με ανακοίνωσή της ζητά “στη μνήμη του δικού μας Αλέξανδρου, θα επιθυμούσαμε αντί στεφάνων, τα χρήματα αυτά να δοθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, σε κουμπαρά που θα υπάρχει στην είσοδο του ναού. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.” Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να ζεστάνετε γρήγορα και οικονομικά ένα κρύο δωμάτιο!

Ο νεαρός δεν είχε πάει στη δουλειά του και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία και έσπευσε στο σπίτι του όπου τον βρήκε νεκρό. Για το συμβάν έσπευσε και το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατο του 22χρονου κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία. Έτσι φαίνεται ότι θα ξεκινήσει ένα νέος κύκλος ερευνών που θα συντονιστεί από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να διερευνηθεί πως διοχετεύτηκε στο σώμα του άτυχου 22χρονου ικανή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Δείτε ακόμη: Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στην... κουζίνα μας!

Μάλιστα από τους αστυνομικούς θα ελεγχθούν ένα πιστολάκι και μια ακόμη ηλεκτρική συσκευή που βρέθηκε στο σημείο που έπεσε νεκρός ο Άλεξ.

Πηγή: onlarissa.gr