Ελένη Μενεγάκη: Η Πρωτοχρονιά στο χλιδάτο Ντουμπάϊ! Πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από το ξενοδοχείο που έμεινε η παρουσιάστρια!

Απίστευτη χλιδή! Θα τρίβετε τα μάτια σας...

Ελένη Μενεγάκη: Η Πρωτοχρονιά στο χλιδάτο Ντουμπάϊ! Πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από το ξενοδοχείο που έμεινε η παρουσιάστρια!

Ενθουσιασμένη –σχεδόν εκστασιασμένη– με όσα έζησε δηλώνει δημόσια και ιδιωτικά η παρουσιάστρια από την εμπειρία του πρόσφατου ταξιδιού της στην καρδιά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι προετοιμασίες της συναρπαστικής χριστουγεννιάτικης απόδρασης για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη με προορισμό το Ντουμπάι είχαν ξεκινήσει ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: X-Factor: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες! Το μήνυμα της Βανδή!

Τα παιδιά της –πλην του μεγαλύτερου γιου της Άγγελου που είχε κανονίσει ταξίδι με τον μπαμπά του Γιάννη Λάτσιο– είχαν ξετρελαθεί με την ιδέα.

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο κοίταξαν προσεκτικά τις λεπτομέρειες για να επιλέξουν το κατάλληλο ξενοδοχείο, έτσι ώστε τα τρία μικρότερα κορίτσια, η Λάουρα, η Βαλέρια και η Μαρίνα, να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους κάνοντας παράλληλα και κάποιες δραστηριότητες.

Το μαγικό πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο «Atlantis The Palm» –σύμφωνα με πληροφορίες από Έλληνες τουρίστες που τους εντόπισαν τυχαία– φάνηκε η καταλληλότερη λύση.

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Σαμπάνης! Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν με τη θέα που είχε η οικογενειακή σουίτα τους προς τον Αραβικό Κόλπο, το πάρκο με δραστηριότητες, αλλά και με τα τρία μοναδικά διεθνούς φήμης εστιατόρια.

Από το πρωί του Σαββάτου προπαραμονή των Χριστουγέννων κάθε μέρα τους ήταν και μια νέα περιπέτεια και καμία ώρα δεν πήγε χαμένη εντός και εκτός του ξενοδοχείου! Με αποκορύφωμα, βέβαια, την πτώση της Ελένης με «παραπέντε» από γκρεμό αρκετών δεκάδων μέτρων, στιγμιότυπο που ανέβασε με τη βοήθεια της κόρης της Λάουρας ως instastory στο προφίλ της στο Instagram κάνοντας θραύση με τις αντιδράσεις της.

Αρχικά με τις φωνές της πριν πέσει με τον εκπαιδευτή στο κενό –το «Run Ελένη run» το οποίο της έλεγε έχει γίνει πια viral– και στη συνέχεια με τα γέλια της. «Τα είδα όλα! Η εμπειρία ήταν μοναδική», όπως είπε και στην εκπομπή της όταν τη ρώτησαν οι συνεργάτες της.

Δείτε ακόμη: Πάνος Βλάχος: Η απάντηση του στην σκληρή κριτική που δέχτηκε για το βίντεο να κάνει σκι στο δρόμο!

Παρ’ όλο που δεν το συνηθίζει, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει την αλλαγή του χρόνου στο εξωτερικό, γι’ αυτό και η επιστροφή τους έγινε ανήμερα της πρώτης μέρας του χρόνου.

Η παραμονή τούς βρήκε στο ξενοδοχείο, στο ειδικό ρεβεγιόν, όπου είδαν όλοι μαζί τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που κάλυψαν όλη την πόλη του Ντουμπάι.

Τo youweekly.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που ξετρέλανε την Ελένη Μενεγάκη!