Μαρία Μπεκατώρου: Η στιγμή που την έκανε να ξεκαρδιστεί στα γέλια το 2018!

Ποια είναι η στιγμή του 2018 που έκανε την Μαρία Μπακοδήμου να σκάσει στα γέλια;

Μαρία Μπεκατώρου: Η στιγμή που την έκανε να ξεκαρδιστεί στα γέλια το 2018!

Το "Still Standing" σημειώνει τεράστια επιτυχία και το κοινό έχει δείξει την προτίμηση του!

Η Μαρία Μπεκατώρου, στον ρόλο της παρουσιάστριας, έχει "κερδίσει" τις εντυπώσεις και οι τηλεθεατές την αποθεώνουν σε κάθε επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η υπόσχεση που δεν κράτησε η παρουσιάστρια!

Η ξανθιά παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Tv Έθνος" και μίλησε για την επιτυχία του "Still Standing" και θυμήθηκε και ορισμένες από τις πιο αστείες στιγμές του 2018 στο πλατό!

Δείτε ακόμη: Ant1: Γίνεται καθημερινή κορυφαία σειρά του σταθμού!

Πού πιστεύει, η Μαρία Μπεκατώρου, ότι οφείλεται η επιτυχία του παιχνιδιού; "Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι, που συνδυάζει πολλά ωραία πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι γνώσεων με πολλές ανατροπές, με κέφι, με πολλούς και διαφορετικούς παίκτες που δίνουν το στίγμα τους στην εξέλιξη του παιχνιδιού, έχει αγωνία, έχει γέλιο και φυσικά έχει και την περίφημη πτώση που το κάνει να ξεχωρίζει! Και φέτος το παιχνίδι μοιράζει σημαντικά χρηματικά ποσά" απάντησε στο περιοδικό.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Τα κανακέματα της Μαγγίρα στην έξαλλη Τράκα και οι στημένες βαθμολογίες! (Βίντεο)

Ποια ήταν το 2018 η στιγμή που την έκανε να γελάσει περισσότερο στο παιχνίδι; "Ευτυχώς είναι παρά πολλές. Γίνονται απίστευτα πράγματα στα γυρίσματα, γι' αυτό περνάμε τόσο ωραία, και αυτό φυσικά το αντιλαμβάνονται και οι τηλεθεατές. Τι να πρωτοθυμηθώ... Τον παίκτη που τον έφτυσε καμήλα στην Αίγυπτο, την κοπέλα που δεν έχει χαρτί υγείας σπίτι της; Πώς να ξεχάσω τον υπέροχο εκείνο παίκτη που είχε φοβερό εκνευρισμό στα αεροπλάνα με τις χειραποσκευές των άλλων επιβατών; Και άλλα παρά πολλά, και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες" είπε η παρουσιάστρια.