Μαρία Μπεκατώρου: Η αποκάλυψη για το meeting με μεγαλοστέλεχος του ΑΝΤ1!

Και όμως το είπε!

Μαρία Μπεκατώρου: Η αποκάλυψη για το meeting με μεγαλοστέλεχος του ΑΝΤ1!

Στην πρώτη της συνέντευξη για τη νέα χρονιά, η Μαρία Μπεκατώρου, δηλώνει πανευτυχής που επιστρέφει ο πέμπτος κύκλος του YFSF.


Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε και ένα άγνωστο... meeting που είχε κάνει με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, κ. Ποφάντη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μεγάλη ανατροπή με το Survivor 3! Κόβεται το πιο αγαπημένο παιχνίδι από το reality;

Όταν της προτάθηκε, είπε κατευθείαν το «ναι»» χωρίς δεύτερη σκέψη;

«Κοίτα, έτσι κι αλλιώς το «YFSF» είναι ένα σόου που έχει χαρακτηρίσει την πορεία μου στην τηλεόραση, αλλά και την αρχή της πολύχρονης συνεργασίας μου με τον ΑΝΤ1. Οπότε η παρουσίαση του από τη μεριά μου είναι μονόδρομος και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Όταν με πήρε ο κ. Ποφάντης για να μου το ανακοινώσει, ήμουν ήδη προετοιμασμένη ψυχολογικά γιατί γενικά είχε αρχίσει να συζητιέται. Χάρηκα πολύ γιατί κατάλαβα ότι το κανάλι έχει τη διάθεση να το στηρίξει πολύ και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία του σόου»

Δείτε ακόμη: Γιώργος Σαμπάνης: Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του!

Το σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1 επιστρέφει με πολλές αλλαγές.
«Δέκα νέοι καλλιτέχνες δίνουν νέο χαρακτήρα στο σόου, έτσι κι αλλιώς. Σημαντική αλλαγή θα είναι το γεγονός ότι θα είναι πια μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή. Και φυσικά η επιτροπή που δεν θα έχει την ίδια σύνθεση. Επίσης, το σόου θα γυρίζεται στο πιο σύγχρονο τηλεοπτικό πλατό, το οποίο εγκαινιάζουμε εμείς», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.