Μαρία Μπακοδήμου: Οι απιστίες του Αργυρόπουλου και το test πατρότητας που δεν έγινε ποτέ! (βίντεο)

Οι αποκαλύψεις που θα συζητηθούν!

Μαρία Μπακοδήμου: Οι απιστίες του Αργυρόπουλου και το test πατρότητας που δεν έγινε ποτέ! (βίντεο)

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις παρουσίες που λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό. Άμεση, χαμογελαστή και κυρίως αληθινή, οι τηλεθεατές, την ακολουθούν σε κάθε της επαγγελματικό βήμα.

Την περσινή σεζόν, μας συστήθηκε μέσα από το My Style Rocks 2 όπου έχει τον ρόλο του κριτή, και ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο λόγος που λέει "όχι" στην τηλεόραση!

Μαρία και Δημήτρης έχουν καταφέρει να γίνουν ένα από τα πιο αγαπητά αλλά χωρισμένα ζευγάρια! Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρονται δημόσια ο ένας στον άλλον.

Η εκπομπή "Menios Live" αναφέρθηκε στο πρώην ζευγάρι, με αφορμή κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν οι δυο τους σε γνωστό περιοδικό.

Δείτε ακόμη: Δανάη Παππά: Πρόβλημα ή... κλειδί για να ανοίξουν πόρτες, η ομορφιά της; Η ηθοποιός απαντά...

Στην συνέντευξη μίλησαν για την δύσκολη περίοδο απεξάρτησης του Δημήτρη Αργυρόπουλου, από την κοκαΐνη, για τις απιστίες του αλλά και για το test πατρότητας που δεν έγινε ποτέ.

"Το χειρότερο που είχε συμβεί είναι ότι πίστευα πως η Μαρία τα έχει με άλλον. Και αυτό ξεκίνησε όταν γέννησε τον Νικήτα και της ήρθε μια ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα που της έγραφε: "Να μας ζήσει, ακόμη και αν δεν το μεγαλώσουμε μαζί" ανέφερε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ενώ η Μαρία Μπακοδήμου πρόσθεσε: "Να φεύγουμε από το μαιευτήριο και αντί να είμαστε χαρούμενοι, να μου ζητάει να κάνουμε τεστ DNA. Να είναι το παιδί φτυστό ο Δημήτρης και να φωνάζει "γιατί δεν θέλεις να κάνουμε το τεστ;"

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου - Νάσος Αναστασόπουλος: Full in love! Τα καυτά φιλιά σε νυχτερινό κέντρο!

Ήταν άπιστος όμως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος; "Καλά, αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα. (γελάει). Αλλά ακόμη και αν δεν ήταν άπιστος, έκανε τόση φασαρία για να φανεί το αντίθετο, που ήταν χειρότερο." απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου!

Δείτε το βίντεο: