Alpha: Αποχώρηση βόμβα από το κανάλι!

Είναι επίσημο!

Alpha: Αποχώρηση βόμβα από το κανάλι!

Η λύση της συνεργασίας ήρθε...

Ο Βασίλης Παπαδρόσος χθες αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και δεν συμμετείχε στην σύσκεψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Στο ξενοδοχείο των Kardashians! Οι διακοπές στη σουίτα των 28.000 ευρώ!

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Παπαδρόσο ανακοίνωσε ο Alpha. To κανάλι εξέδωσε την εξής λιτή ανακοίνωση: «Ο Alpha ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο. Το κανάλι τον ευχαριστεί θερμά για την εντεκάχρονη συνεργασία και προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης
Ο Βασίλης Παπαδρόσος με απόφαση της διοίκησης βρέθηκε από χθες εκτός καναλιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Παπαδρόσος χθες αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και δεν συμμετείχε στην σύσκεψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Αχώριστος με τον γιο του! Που βρέθηκε με τον μικρό Γιάννη!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρώην διευθυντής ενημέρωσης του Alpha έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει τη Διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού του Νέου Φαλήρου στην θέση του Νίκου Φιλιππίδη ο οποίος απομακρύνθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ωστόσο ακόμη τα στελέχη του ΣΚΑΪ δεν επιβεβαιώνουν τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες καθώς όπως τονίζουν οι όποιες ανακοινώσεις εάν και εφόσον γίνουν θα πρέπει να ακολουθήσουν την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την λήξη συνεργασίας.

Πηγή:Protothema.gr

TAGS