Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο άδειασμα Σπυρόπουλου στον Ζησάκη! «Έστηνε συναδέλφους στις πρόβες, τον έπαιρνε ο ύπνος από βραδινές κρεπάλες...» (Βίντεο)

Οι ατάκες φωτιά!

Απίστευτο άδειασμα Σπυρόπουλου στον Ζησάκη! «Έστηνε συναδέλφους στις πρόβες, τον έπαιρνε ο ύπνος από βραδινές κρεπάλες...» (Βίντεο)
News 10.01.2019 12:14

Μετά τις δηλώσεις του Ευθύμη και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την παράσταση TOC TOC, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, έκανε επίσημη τοποθέτηση σχετικά με τα όσα πραγματικά διαδραματίστηκαν ανάμεσα τους!


Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ευθύμης δήλωσε πως κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Τοc toc» ενώ στην πρεμιέρα της παράστασης, ο ρόλος, ο οποίος θα ερμήνευε ο Ευθύμης ερμηνεύτηκε τελικά από το Νίκο Πολυδερόπουλο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of love: Παίκτης είχε εμφανιστεί μόνο με το μποξεράκι του στο πλευρό της Νατάσας Καλογρίδη!

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση μέσα από το Πρωινό: «Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του. Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί! Πολλά χρόνια! Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν αλλά με αυτούς που μένουν! Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν κι αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χθεσινές ή προχθεσινές κρεπάλες είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο.»

Δείτε ακόμη: Λευτέρης Πετρούνιας: H ανακοίνωση για γάμο με τη Μιλούση! Πότε παντρεύονται; (Βίντεο)

Και πρόσθεσε: «Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο… μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόησε σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγνώμες από «τζάμπα μάγκες»». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

Share