Φαίη Σκορδά: Όλες οι λεπτομέρειες για τον άντρα που έχει στην καρδιά της! Ποιος είναι;

Ποιος είναι το άλλο της μισό;

Φαίη Σκορδά: Όλες οι λεπτομέρειες για τον άντρα που έχει στην καρδιά της! Ποιος είναι;

Στην Αθήνα πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα η Φαίη Σκορδά μαζί με τους δυο γιους της!

Ωστόσο, ταξίδεψε για λίγες ώρες στην συμπρωτεύουσα για να συναντήσει τον τρίτο σημαντικότερο άντρα της ζωής της που υπάρχει στην καρδιά της εδώ και πολλά χρόνια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη: «Ότι είχα να χάσω στη ζωή μου το έχασα τα προηγούμενα χρόνια»!

Ο λόγος για τον Σάββα Τζεβελέκη, παιδικό της φίλο και κουμπάρο της, αφού έχει βαφτίσει τον δεύτερο γιο της, Δημήτρη. Ο Σάββας, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα. Αυτός είναι το δεξί της χέρι, ο φίλος και συμπαραστάτης της. Η σχέση τους είναι στενή, θα λέγαμε οικογενειακή.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Ζουρνατζή: Η νέα εξομολόγηση για την κακοποίηση από σύντροφο της! «Τα πλευρά μου είναι ραγισμένα από εκείνον...»

Με την Φαίη Σκορδά έχουν μεγαλώσει μαζί από μικρή ηλικία και είναι αχώριστοι. Μάλιστα, βρέθηκαν και οι δυο το ίδιο χρονικό διάστημα στην Ιταλία, όπου σπούδαζαν σε διαφορετικές σχολές.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η αισθησιακή φωτογράφιση που θέλει να ξεχάσει! Δείτε την μόνο με κορμάκι και γόβες!

Κατά την σύντομη παραμονή της στην Θεσσαλονίκη, είχε την ευκαιρία να βγει μαζί του και να συζητήσουν τα νέα τους, αλλά και να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από υποχρεώσεις! Όπως έχει δηλώσει η Φαίη, σε συνέντευξή της, είναι ο άνθρωπος που την καταλαβαίνει πριν καν μιλήσει!