Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει με τη... χιονονιφάδα της και μας χαρίζει την πιο όμορφη φωτογραφία!

Δείτε την φωτογραφία!

Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει με τη... χιονονιφάδα της και μας χαρίζει την πιο όμορφη φωτογραφία!

Η Ελεονώρα Μελέτη φέτος έχει κερδίσει το... στοίχημα στην μάχη της τηλεθέασης καθώς οι τηλεθεατές, έχουν δείξει την προτίμησή τους.

Η παρουσιάστρια όμως, εκτός από τα επαγγελματικά της που πάνε... πρίμα, ζει όμορφες στιγμές και με την οικογένεια της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Παρουσιάστρια ειδήσεων φόρεσε πρόστυχο σακάκι! Δείτε το...

Στο πλευρό του συζύγου της και θεατρικού επιχειρηματία, Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα είναι τρισευτυχισμένη. Την οικογενειακή τους ευτυχία συμπλήρωσε η κορούλα της, η Αλεξάνδρα όπως θα βαφτιστεί, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν 9 μήνες.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Ζουρνατζή: Η νέα εξομολόγηση για την κακοποίηση από σύντροφο της! «Τα πλευρά μου είναι ραγισμένα από εκείνον...»

Η περήφανη μανούλα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινότητας της με την μικρούλα Αλεξάνδρα.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η αισθησιακή φωτογράφιση που θέλει να ξεχάσει! Δείτε την μόνο με κορμάκι και γόβες!

Η οικοδέσποινα της εκπομπής "Μετά τα μεσάνυχτα" στον Alpha, "ανέβασε" στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλε στα χιόνια και στην οποία πόζαρε χαμογελαστή και χαλαρή στον φακό, έχοντας αγκαλιά την μπέμπα της!

"Είσαι η χιονονιφαδα μου! #snowflake #snow #happy #babyalexandra", έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε και όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν... βροχή.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είσαι η χιονονιφαδα μου! #snowflake #snow #happy #babyalexandra

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις