Καταγγελία σοκ για πασίγνωστο αθλητή:«Είναι βίαιος, ψεύτης και ψυχοπαθής»!

Η νέα καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας!

Καταγγελία σοκ για πασίγνωστο αθλητή:«Είναι βίαιος, ψεύτης και ψυχοπαθής»!

Νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον ποδοσφαιριστή.

Αυτή την φορά πρώην σύντροφος του Ronaldo τον κατηγορεί πως ήταν βίαιος και ψυχοπαθής. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Αυτό είναι το νέο τους κοινό επαγγελματικό βήμα!

Ο διεθνής σταρ του ποδοσφαίρου πριν λίγους μήνες, κατηγορήθηκε από το μοντέλο Kathryn Mayorga για βιασμό, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε και ισχυρίστηκε πως ότι έγινε μεταξύ τους, έγινε με την θέληση του μοντέλου.

Αυτή την φορά όμως, η Αγγλίδα, Jasmine Lennard, η οποία ισχυρίζεται πως ήταν ζευγάρι με τον Christiano, πριν δέκα χρόνια και πως έχει αποδείξεις πως ο ποδοσφαιριστής είναι βίαιος.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Η ρομάντικη απόδραση στο Μιλάνο χωρίς τα παιδιά τους!

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Κathryn Mayorga και τη νομική της ομάδα στην κατηγορία βιασμού ενάντια στον Ronaldo. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Έχω πληροφορίες οι οποίες πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν στην υπόθεση σας και θα ήθελα να βοηθήσω» και αμέσως έγραψε ακόμα ένα σχόλιο που έλεγε «Κανείς δεν έχει ιδέα ποιος είναι αληθινά και αν ήξεραν έστω και τα μισά απ’ όσα ξέρω εγώ θα ήταν τρομοκρατημένοι. Δεν πρόκειται να σιωπήσω περισσότερο και να παρακολουθώ να λέει ψέματα έχοντας μια ειρωνική συμπεριφορά προς όλους».

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Survivor διαρροή: Δεν θα προβάλλεται από τον Άγιο Δομίνικο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Μάλιστα, η ίδια συνέχισε μπαίνοντας σε λεπτομέρειες «Το ‘όχι’ σημαίνει όχι. Η λέξη σταμάτα, σημαίνει σταμάτα. Αν συνεχίσεις μια σεξουαλική πράξη ενώ η γυναίκα ουρλιάζει να σταματήσεις, τότε είσαι βιαστής και τέρας και δεν δίνω δεκάρα αν ξέρεις να κλοτσάς καλά μια μπάλα ή αν είσαι καλός τραγουδιστής. Παρά τις προσπάθειές του να σιωπήσω και να πάω με το μέρος του για να τον υπερασπιστώ, εγώ θα κάνω το σωστό. Είναι ψεύτης, όλη η ζωή του είναι ένα ψέμα. Είναι ένας ψυχοπαθής»