Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχει γνωρίσει τον Αγγελόπουλο στα παιδιά της; Η απάντηση όλο νόημα!

Μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχει γνωρίσει τον Αγγελόπουλο στα παιδιά της; Η απάντηση όλο νόημα!
News 11.01.2019 13:46

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία είχε διάθεση για αποκαλύψεις!

Η επιτυχημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δυο γιους της αλλά και στο εάν συζητάει μαζί τους για την προσωπική της ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα;


Η δημοσιογράφος δε, ρώτησε τη Ντορέττα και για την φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει αν τον έχει γνωρίσει στα παιδιά της!

«Φροντίζω να συζητάω με τα παιδιά μου ό,τι προκύπτει ώστε να είναι απόλυτα ενημερωμένα για το τι συμβαίνει και σε περίπτωση που τύχει να ακούσουν κάτι να γνωρίζουν αυτοί πρώτοι τι ακριβώς ισχύει.

Δείτε ακόμη: Τηλεοπτική ανατροπή! Μαύριδης - Τανιμανίδης ξανά μαζί! (Βίντεο)

Νομίζω πως έχουμε πολυσυζητήσει για το θέμα του Γιώργου Αγγελόπουλου, γενικότερα για την προσωπική μου ζωή τα παιδιά μου είναι ενήμερα οπότε δεν έχουμε τέτοια θέματα τα λύνουμε από πριν. Τώρα για τον εάν έχουν γνωρίσει τον Γιώργο, νομίζω πως δεν χρειάζεται να το συζητάμε πλέον αυτό έχει περάσει πολύς καιρός τα έχουμε πει εκατό φορές» είπε η Ντορέττα!

Share