Χριστίνα Αλεξανιάν: Το συγκινητικό "αντίο" στην Κική Σεγδίτσα... - "Έναν καλό λόγο είχε πάντα να μου πει.. τώρα σιωπή..."

Η συγκινητική ανάρτηση!

Χριστίνα Αλεξανιάν: Το συγκινητικό

Ο καλλιτεχνικός και δημοσιογραφικός χώρος τις τελευταίες ώρες θρηνεί καθώς έφυγε από τη ζωή μια σπουδαία γυναίκα, η Κική Σεγδίτσα.

Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος ήταν εξαιρετικά αγαπητή και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καίτη Γκραμμά: Θέλει να βιώσει το θαύμα της εγκυμοσύνης! - "Έχουν ξεκινήσει στην Αμερική, σε πειραματικό στάδιο..." (βίντεο)

Πολλοί ηθοποιοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την χαιρετήσουν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών τους στα social media.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΪ: Πανικός στο κανάλι! Δεν θα βγει απόψε το δελτίο ειδήσεων!

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Facebook έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για να πει το δικό της "αντίο" στην Κική Σεγδίτσα.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Ζουρνατζή: Το νέο διαδικτυακό της,.. καρφί για την κακοποίηση!

"Έφυγε μια σπουδαία γυναίκα. Ένας άνθρωπος που με την καλοσύνη της με γέμιζε αγάπη. Έναν καλό λόγο είχε πάντα να μου πει.. τώρα σιωπή Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας. Πάντα μαχήτρια ήσουν, μέχρι το τέλος. Πρόλαβα να σου ευχηθώ καλή χρόνια, αλλά αυτή η χρόνια σε πήρε από κοντά μας. Πάντα στην καρδιά μου θα είσαι φίλη μου" έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση: