Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της!

Ποια είναι η παρουσιάστρια;

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της!

H όμορφη παρουσιάστρια έγινε ξανά μανούλα!

Η Χριστίνα Αλούπη έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, αφού είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει ακόμα ένα αγοράκι, τον Ανδρέα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καινούργιου - Αναστασόπουλος: Όλη η αλήθεια για τις φήμες περί χωρισμού και τα σχέδια γάμου!

Η παρουσιάστρια δεν είχε ανακοινώσει το φύλο του μωρού που περίμενε, καθώς ήθελε να κρατήσει την αγωνία της για το νέο μέλος στην οικογένειά της.

Πριν από λίγες ώρες όμως, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τόσο το ευχάριστο όσο και το ό, τι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την περασμένη Δευτέρα 07/10.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: "Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν μνημόσυνο..."

«January 7th 2019 Welcome to our family precious baby boy Ήρθες στην αγκαλιά μας μέσα στην καρδιά του χειμώνα, μια Δευτέρα που όμως έμοιαζε περισσότερο με άνοιξη και έκανες τη ζωή μας να αλλάξει και πάλι με τον πιο μαγικό τρόπο! Σου υπόσχομαι η ζωή σου θα είναι γεμάτη αγάπη, γέλια, άπειρες αγκαλιές και αμέτρητα φιλιά Καλωσήρθες στην οικογένεια μας γλυκό μου αγοράκι #newborn #baby#babyboy #welcome #love #boymama#precious #infant #loveyou #family#blessed», ήταν η λεζάντα της περήφανης μαμάς στη φωτογραφία που θα δείτε!