Θοδωρής Μαραντίνης: "Πίστευα πως επαγγελματικά θα κάνουμε συνεχώς επιτυχίες!"

Αφοπλιστική συνέντευξη!

Θοδωρής Μαραντίνης:

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Θοδωρής Μαραντίνης παραδέχεται ότι υπήρξαν σκαμπανεβάσματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή!

Ο frontman των Onimara παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαντώ Γαστεράτου: Υπέροχη! "Ανέβασε" topless φωτογραφία της και "έριξε" το Instagram!

Έμαθε ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσω της μπάντας να λειτουργείς σωστά και στις σχέσεις του; "Γενικά, οποιασδήποτε κοινωνικής σχέσης" παραδέχεται ο τραγουδιστής.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και του άλλαξε τη ζωή!

Έχει αισθανθεί ποτέ να χάνει τον εαυτό του; "Ανά φάσεις νιώθεις πως τον χάνεις σε κάποιο βαθμό. Η δουλειά μας έχει μια πραγματικότητα πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες. Ο ρυθμός της είναι διαφορετικός, η αγάπη που εισπράττεις είναι άμεση, και πολλές φορές αυτό αποπροσανατολίζει. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου τους σωστούς ανθρώπους για να σε επαναφέρουν.

Δείτε ακόμη: Έγινε γιαγιά πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Η πρώτη φωτογραφία του εγγονού της "έλιωσε" το Instagram!

Υπήρχαν φάσεις που είχα χάσει τον εαυτό μου – πίστευα, για παράδειγμα, πως επαγγελματικά θα κάνουμε συνεχώς επιτυχίες, ότι είναι πανεύκολο. Περάσαμε σκαμπανεβάσματα, και προσωπικά και ως μπάντα. Όποιος πήγαινε να ξεφύγει, τα υπόλοιπα μέλη τον συγκρατούσαμε. Το ίδιο συνέβαινε και σε προσωπικό επίπεδο, με την οικογένεια και τη γυναίκα μου." εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.