Λευτέρης Πανταζής: Η μοιραία νύχτα που η Μαίρη Λίντα έγινε δεύτερη μάνα του! Η άγνωστη, συγκινητική ιστορία...

Τι κρύβεται πίσω από την επίσκεψη του Λευτέρη Πανταζή στο Γηροκομείο Αθηνών;

Λευτέρης Πανταζής: Η μοιραία νύχτα που η Μαίρη Λίντα έγινε δεύτερη μάνα του! Η άγνωστη, συγκινητική ιστορία...

Μια συγκινητική ιστορία κρύβεται πίσω από την πρόσφατη επίσκεψη του Λευτέρη Πανταζή στο Γηροκομείο Αθηνών ώστε να δει την Μαίρη Λίντα όπου φιλοξενείται εκεί.

Η μούσα του Μανώλη Χιώτη, πλέον, ζει στη μονάδα φροντίδας για ηλικιωμένους και από όταν έγινε γνωστή είδηση, πολλοί ήταν αυτοί που την επισκέφθηκαν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πέμυ Ζούνη: Πρώτη ήττα για την ηθοποιό! Οι... πικάντικες λεπτομέρειες της εξαπάτησης!

Ανάμεσα τους και ο Λευτέρης Πανταζής. Μόνο, που στην περίπτωση του τραγουδιστή, δεν ήταν μια "εθιμοτυπική" επίσκεψη συναδέλφου σε συνάδελφο αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Ήταν κάτι που ο Λε-Πα χρωστούσε στη σπουδαία αυτή κυρία του ελληνικού πενταγράμμου... Έπρεπε να πάει να τη δει για την ψυχή της μητέρας του και του πατέρα του!

Ήταν το 1974 όταν η Μαίρη Λίντα μεσουρανούσε με τον Δημήτρη Ξανθάκη στο θρυλικό Stop στην Πέτρου Ράλλλη. Παιδί τότε, ο Λευτέρης Πανταζής έκανε τα πρώτα του βήματα και εμφανιζόταν μαζί τους στο νυχτερινό κέντρο λέγοντας ένα με δυο τραγούδια...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 13/1: Απίστευτα νούμερα στην πρωινή ζώνη! Μάχες στην τηλεοπτική αρένα! Όλα τα νούμερα αναλυτικά!

Η αείμνηστη μητέρα του, αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, κυρία Αθηνά, όσο εκείνος τραγουδούσε έπλενε πιάτα στο μαγαζί, θέλοντας και οι δυο τους να βοηθήσουν τον πατέρα του Λευτέρη που ήταν βαριά άρρωστος.

Η Μαίρη Λίντα θαύμαζε την κυρία Αθηνά, την ηρωίδα μάνα και σύζυγο, όπως την αποκαλούσε,και ο Λευτέρης ήταν το προστατευόμενο στερνοπούλι της.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Καζαριάν: "Θέλει να με ρίξει αλλά..." - Μιλάει πρώτη φορά για το "ροζ" βίντεο!

Ήταν Μεγάλη Πέμπτη, σαν και χτες το θυμάται ο Λευτέρης Πανταζής, όταν πέθανε ο πατέρας του και ήταν λίγα λεπτά προτού βγει στην πίστα όταν του το είπαν.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τον πόνο του, γράφει η Espresso, λιποθύμησε στο καμαρίνι, με τη Μαίρη Λίντα να σπεύδει να τον βοηθήσει και να του δώσει δύναμη. Από εκείνο το βράδυ έγινε η δεύτερη μητέρα του. Έκτοτε η ψυχή του της χρωστούσε τόσο πολλά.