Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Η συμφιλίωση και τα νέα σχέδια για το «Survivor 3»!

Οι μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης!

Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Η συμφιλίωση και τα νέα σχέδια για το «Survivor 3»!

Ο Σάκης Τανιμανίδης με μια φωτογραφία από τις οντισιόν του τρίτου κύκλου του Survivor απάντησε στις φήμες που αμφισβητούσαν την συμμετοχή του ως παρουσιαστή για την φετινή σεζόν.

Μάλιστα, λύθηκε και το μυστήριο που ήθελαν οι σχέση τους με τον Ατζούν Υλιτζαλί να είναι τεταμένες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Τα μεγάλα «αγκάθια» στο χρυσό της συμβόλαιο!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweeky.gr απαθανάτισε τους δυο άντρες σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου συναντήθηκαν για φαγητό. Στην παρέα τους βρέθηκε και η σύζυγος του παρουσιαστή, Χριστίνα Μπόμπα.

Οι φήμες για "ρήξη" στην σχέση τους ξεκίνησαν όταν ο Τούρκος παραγωγός δεν παρευρέθηκε στον γάμο του παρουσιαστή. Μπορεί ο Σάκης, να είχε πει ότι είναι μια χαρά μεταξύ τους και πως ο Ατζούν του ευχήθηκε μέσω τηλεφώνου, το παρασκήνιο όμως, μιλούσε για ασυμφωνία χαρακτήρων και απουσία κάθε επικοινωνίας. Παρόλα αυτά, έγιναν εκατέρωθεν συμβιβασμοί και ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας συμφωνήθηκε εδώ και δυο εβδομάδες.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει το μωράκι του!

Οι μεγάλες αλλαγές στον τρίτο κύκλο του Survivor!

Στον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης, θα δούμε Τούρκους και Έλληνες να αγωνίζονται στους στίβους μάχης με την κάθε ομάδα να έχει από 12 παίκτες.

Δείτε ακόμη: Ρία Αντωνίου: Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες του βιασμού της! Ποιος είναι ο επιχειρηματίας...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι του Φαλήρου, δεν θα υπάρχουν διάσημοι, με την έννοια που τους γνωρίζαμε μέχρι τώρα, καθώς αυτό θα γίνει στο δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα επιλεχθούν, θα γνωστοποιηθούν τα 30 ονόματα μεταξύ των οποίον θα είναι γυμναστές και αθλητές, αλλά δεν θα αποφασίσει το κοινό ποιος θα συμμετέχει.