Πένθος: Έφυγε από την ζωή η πιο αγαπημένη ηθοποιός!

Ο λόγος για...

Πένθος: Έφυγε από την ζωή η πιο αγαπημένη ηθοποιός!

Έφυγε από την ζωή μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς που σίγουρα θα θυμούνται οι γονείς μας.

Ο λόγος για την Κάρολ Τσάνινγκ η οποία έκανε από μικρή μιμήσεις των γονιών και των συμμαθητών της, τραγουδούσε και χόρευε, πράγματα που αργότερα θα την έκαναν διάσημη στην σκηνή και την οθόνη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην Κική Σεγδίτσα!

Οπώς έλεγε η ίδια δεν υπήρξε κανένα είδος θεάματος που να μην εξερεύνησε αφού έκανε οντισιόν για τα «πάντα και τους πάντες» πριν αρχίζει να παίζει μικρούς ρόλους σε καλοκαιρινά θέατρα σε θέρετρα για να προχωρήσει στη συνέχεια στο Broadway.

Το 1949 κέρδισε έναν από τους βασικούς ρόλους στο θεατρικό ανέβασμα του «Οι Αντρες Προτιμούν τις Ξανθές», αλλά είδε τον ρόλο να πηγαίνει στην Μέριλιν Μονρό στην κινηματογραφική εκδοχή του έργου.

Δείτε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης: Η έντονη συγκίνηση για τον θάνατο του Δαυίδ Κανναβού - «Καλό Παράδεισο...»!

Κάτι που συνέβη ξανά με το «Hello Dolly», οταν μετά από 5000 παραστάσεις στην σκηνή, ο ρόλος στην ταινία πήγε στην Μπάρμπρα Στρέιζαντ. «Ενιωσα σαν κάποιος να είχε απαγάγει το μωρό μου» έλεγε η Κάρολ Τσάνινγκ, αλλά η απόρριψη δεν την σταμάτησε από το συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο θέατρο, την τηλεόραση και το σινεμά.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: To δημόσιο τρολάρισμα στον Πάνο Βλάχο που μας έκανε να "λιώσουμε" στα γέλια!

Ενας από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς της ρόλους κι αυτός που της έφερε τη μόνη της υποψηφιότητα για Οσκαρ ήταν στο «Thoroughly Modern Millie» του 1968, όπου υποδύθηκε μια τραγουδίστρια ενός νάιτ κλαμπ με μια φωνή που διέτρεχε τις οκτάβες με χαρακτηριστική ευκολία και την συνήθεια να λέει κάθε τόσο «raspberries!».

Το 1966 κέρδισε ένα Emmy για το «An Evening With Carol Channing» ενώ στην τηλεοπτική της καριέρα μετρά δεκάδες ρόλους σε σειρές όπως τα «Magnum, P.I.», «Τouched by an Angel», «The Drew Carey Show», «The Love Boat», ακόμη και το «Family Guy».

Πηγή: flix.gr