Χάρης Ρώμας: «Αυτό που δεν βλέπω με τίποτα είναι τα trash realities...Μου φαίνεται λυπηρό»!

Όσα δήλωσε για τα realities που προβάλλονται!

Χάρης Ρώμας: «Αυτό που δεν βλέπω με τίποτα είναι τα trash realities...Μου φαίνεται λυπηρό»!

Ο Χάρης Ρώμας είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και σεναριογράφους της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Ότι και αν κάνει στέφεται με επιτυχία. Μάλιστα, αυτή την περίοδο ετοιμάζει και την επανεμφάνιση του «Καφέ της Χαράς». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η οικογενειακή απόδραση στον επίγειο παράδεισο της!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στο Secret για την επιτυχημένη σειρά, αλλά και για τα realities που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην τηλεόραση.

«Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα! Εγώ, η Αννα και οι υπόλοιποι συντελεστές είμαστε χαρούμενοι που θα το κάνουμε. Θα είναι οι ήρωες 13 χρόνια μετά. Κάποιοι... ιδιαίτεροι λόγοι θα τους φέρουν πάλι κοντά. Θα είναι φρέσκο και vintage μαζί. Ανυπομονώ να ξαναδούλεψω μαζί με όλους. Πιστεύω, τελικά, ότι επανέρχομαι την πιο κατάλληλη στιγμή».

Δείτε ακόμη: Mαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Οικογενειακή βόλτα με την κόρη τους, Ισμήνη!

Όσο για το πώς βλέπει το τηλεοπτικό τοπίο;

«Είναι ευχάριστο που η μυθοπλασία παίρνει πάλι πόντους. Είναι το μόνο είδος τηλεόρασης που μπορεί να άπτεται της Τέχνης. Αυτό που δεν βλέπω με τίποτα είναι τα trash realities. Μου φαίνεται λυπηρό νέοι τηλεθεατές να βλέπουν κάποιους αργόσχολους, συχνά χαμηλής νοημοσύνης και οπωσδήποτε μηδενικής κουλτούρας, που κλείνονται σε ένα σπίτι και χαριεντίζονται. Βλέπω κάθε μέρα κάποιο δελτίο ειδήσεων. Η επικαιρότητα με απασχολεί, γιατί θέλω να είμαι ενεργός πολίτης και στις επάλξεις για ένα καλύτερο αύριο», λέει ο ίδιος στο Secret.