Θοδωρής Μαραντίνης: "Θα πρέπει να υπάρχουν όρια και επιμένω σε αυτά..."

Τι απάντησε ο τραγουδιστής;

Θοδωρής Μαραντίνης:

Έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο γιους τους και φροντίζει να περνάει μαζί τους τον ελεύθερό του χρόνο.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλάει στο "People" για την σχέση του με τον 11χρονο Φίλιππο – Ραφαήλ και τον εξάχρονο Μιχαήλ – Άγγελο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Εγώ τον πικραίνω; Δεν βλέπει ότι πήρε κιλά;»!

Είσαι ο cool μπαμπάς που θα παίξει με τα μικρά ή είσαι ο Neo από το Matrix, που θα ρίξει μια ματιά και θα παγώσουν όλα στο δωμάτιο;

Όχι, σίγουρα δεν είμαι ο Neo. Είμαι αυτός που θα παίξει μαζί τους, αφού τα αγόρια είναι πιο κοντά σε μένα σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια. Γενικότερα, τα σημερινά ζευγάρια, επειδή κάνουν καριέρα και οι δύο σύντροφοι, είναι ταυτόχρονα και λίγο μαμάδες και λίγο μπαμπάδες. Αυτό συμβαίνει και με εμάς. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ κι εγώ με τα πιο πρακτικά θέματά τους. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αυστηρός, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όρια και επιμένω σε αυτά. Νομίζω ότι έχουμε βρει μια καλή ισορροπία με τη Σίσσυ στο να μπαίνουμε και να βγαίνουμε σε αυτούς τους ρόλους, ώστε να μην υπάρχει ποτέ απουσία.

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Μετά την «Νεράιδα και το παλικάρι», θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η αρχόντισσα και ο αλήτης»!

Άρα, δεν υπάρχει καλός μπάτσος και κακός μπάτσος;

Όχι, εναλλάσσονται οι ρόλοι. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό, αλλά βλέπω ότι λειτουργεί.

Ακούν τα τραγούδια σου;

Ναι. Έχουν έρθει και σε συναυλίες, τους έχω ανεβάσει και στη σκηνή. Καμιά φορά τρομάζουν, δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τι γίνεται, λένε, ας πούμε, «Γιατί ο μπαμπάς δεν γυρνάει τώρα που του φωνάζουμε;» ή «Γιατί τον φωνάζουν όλοι;». Το κομμάτι της δημοσιότητας είναι ένα θέμα που με προβληματίζει σε σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά μου, στο πώς πρέπει να τα χειριστούμε.