Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκλονίζει με την κατάθεση ψυχής! «Κουβαλούσα πολύ πόνο...»!

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες!

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκλονίζει με την κατάθεση ψυχής!  «Κουβαλούσα πολύ πόνο...»!
News 17.01.2019 13:40

Έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, ζώντας στην Αυστραλία, χωρίς να την νοιάζει η καριέρα της, μιας και έβαλε την οικογένεια της σε προτεραιότητα, η Κέλλυ Κελεκίδου κάνει ένα δυναμικό comeback.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Youweekly.gr και μεταξύ άλλων μίλησε για την ψυχοθεραπεία και τις κρίσεις πανικού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Νεφέλη Γαζή: Υποβλήθηκε σε test DNA! Όλο το ρεπορτάζ! (Βίντεο)

Οι στενοχώριες σε παίρνουν από κάτω, τον εαυτό σου τον αφήνει να πέσει στα πατώματα;

Ούτε καν, προσέχω τον εαυτό μου και θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου για να μην παθαίνω ψυχοσωματικά, όπως βλέπω πολύ συχνά να συμβαίνει γύρω μας. Εγώ έχασα τη μητέρα μου σε πολύ τρυφερή ηλικία έπρεπε να φροντίσω την αδερφή μου που ήταν 13 χρονών και κουβαλούσα πολύ πόνο.

Δείτε ακόμη: Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Η πρόβα νυφικού και ο γάμος το καλοκαίρι!

Όταν πέρασε ο πόνος και τα «γιατί» έγινα πολύ πιο δυνατή, μου φάνηκαν τόσο λίγα και μικρά λοιπόν όλα τα υπόλοιπα. Όταν είχα περάσει 7 χρόνια από την ζωή μου σε νοσοκομεία, γιατί να καθίσω να ασχοληθώ με πράγματα που μου τρώνε το σαράκι; Εγώ ζω την κάθε μου μέρα σαν να είναι η τελευταία.

Δείτε ακόμη: Άννα Αμανατίδου: Ποιος είναι ο γοητευτικός σύντροφος της;

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;

Βέβαια, πολλές φορές με βοήθησε σε σημεία που είχαν να κάνουν με το πως να διαχειριστώ το «μέσα» μου. Όταν ήμουν πρέσβειρα του W.I.N Hellas, τον Οργανισμό για κακοποιημένες γυναίκες, ήθελα να δίνω λύσεις σε όλες τις γυναίκες που είχαν πρόβλημα.

Share