Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Λιανός: Γιατί αποχώρησε από την "Ελένη";

Αφοπλιστική συνέντευξη!

Γιώργος Λιανός: Γιατί αποχώρησε από την
News 18.01.2019 08:52

Στη πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκατσε χθες ο παρουσιαστής και ηθοποιός Γιώργος Λιανός και μέσα σε όλα αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη...

Ποια ήταν η αφορμή για να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να αφήσει την όμορφη παρουσιάστρια; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρία Αντωνίου: Τι αναφέρει το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή για το βιασμό της!

«Ήταν το timing καλό. Εγώ όταν συνεργάστηκα με την ομάδα του Acun ήμουν σε μία πολύ δύσκολη επαγγελματικά φάση. Προσπαθώντας να θυμηθώ τις συζητήσεις που έκανα εκείνο τον καιρό, φεύγοντας από την Ελένη Μενεγάκη με όχι και τόσο καλές συνθήκες. Είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Απλά υπήρχε μια διαδικασία ανανέωσης της όλης ομάδας. Δεν θα μπορούσε κάποιος να μου κόψει το συμβόλαιο, απλά ένιωσα ότι υπήρχε ένα κλίμα το οποίο δεν ήταν τόσο θετικό για μένα, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Δηλαδή, ή θα ήμουν στην εκπομπή και θα ήμουν αφανής ήρωας και δεν θα έκανα πολλά πράγματα, ή θα έπρεπε να παραμείνω και να κατσικωθώ στο συμβόλαιο και να πω “μάγκες, θα με πληρώνετε γι’ άλλο ένα χρόνο, δεν με νοιάζει τι κάνετε κλπ.”

Εγώ δεν ένιωθα καλά με το δεύτερο σενάριο. Επομένως όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχει γενικότερα μια αρνητική ενέργεια, το συζήτησα με την Ελένη κατευθείαν και το λύσαμε και έφυγα. Αλλά έφυγα μην έχοντας να κάνω κάτι άλλο», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε ακόμη: Ευθύμης Ζησάκης: Όλα όσα είπε στο The 2Night Show για το Toc Toc!

Share