Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαλλη ξανά η Χρυσούλα Διαβάτη! «Δεν αντέχω να βλέπω τους Έλληνες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια και να βοηθάμε τους ξένους»! (Βίντεο)

Ξαναχτύπησε!

Έξαλλη ξανά η Χρυσούλα Διαβάτη! «Δεν αντέχω να βλέπω τους Έλληνες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια και να βοηθάμε τους ξένους»! (Βίντεο)
News 18.01.2019 11:49

Έξαλλη εμφανίστηκε ξανά η Χρυσούλα Διαβάτη σε δηλώσεις της στο Happy Day!


Η ίδια τόνισε ότι δεν αντέχει να βλέπει τους Έλληνες κοιμούνται στα πεζοδρόμια και υπογράμμισε: «Στους ξένους έχουν δώσει διαμερίσματα, αν ζητήσουν βοήθεια τους την δίνουν και όλοι τους βοηθούν και καλά κάνουμε και βοηθάμε. Οι Έλληνες;»! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love - Αποκλειστικό: Αποχωρεί και ο Γιάννης από το σπίτι! Οι φωτογραφίες με την Αργυρώ εκτός παιχνιδιού!

«Δεν αντέχω να βλέπω τους Έλληνες, γιατί τους Έλληνες βλέπω, να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, μέσα στη στοά. Δεν μπορώ, υποφέρω πολύ. Εγώ βλέπω τους Έλληνες, οι ξένοι τους πιο πολλούς τους έχουμε βολέψει! Κοιτάμε να τους βολεύουμε γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι καλό και φυσικά να τους φροντίσουμε τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορούμε να πετάμε τους Έλληνες. Στους ξένους έχουν δώσει διαμερίσματα, αν ζητήσουν βοήθεια τούς την δίνουν και όλοι τους βοηθούν και καλά κάνουμε και βοηθάμε. Οι Έλληνες που τους πήραν τα σπίτια επειδή χρωστούσαν το δάνειο; Ξέρω πολλούς και κοιμούνται μέσα στα αυτοκίνητα» ανέφερε η ηθοποιός μεταξύ άλλων. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Άγρια κόντρα στο Πρωινό! Η Σκορδά έβαλε στη θέση του συνεργάτη της! (Βίντεο)

TAGS
Share