Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της - «Σαν σήμερα ήταν που έφυγες...»!

Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της που έχει φύγει από την ζωή!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της - «Σαν σήμερα ήταν που έφυγες...»!
News 18.01.2019 20:41

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια της Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον πατέρα της.

Η παρουσιάστρια δεν ξεχνά τη μέρα που “έφυγε” από τη ζωή... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άννα Λορένη - Παναγιώτης Θεόφιλος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο με όσα της πρόσφερε και θυμάται από εκείνον.

«Σαν σήμερα ήταν που έφυγες. Μάλλον που… πέρασες. Εκεί στο αλλού. Εκεί στο αλλιώς. Κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω παρά να εύχομαι ή μάλλον να ελπίζω, ότι εκεί είναι καλύτερα. Δεν λέω ότι δεν μου λείπει το ευθύ βλέμμα σου στη ζωή, η αστραπή του μυαλού σου στο πρόβλημα, η αντρίκια περπατησιά σου στην ευθύνη, η σεμνότητα, η πραότητα, η σοφία. Όλα αυτά που δεν βρήκα ποτέ αλλού, αλλά ευτυχής που ξέρω ότι υπάρχουν, αφού τα είχες εσύ.

Δεν θα πω γι αυτά που μου λείπουν, αλλά ούτε γι αυτά που έμειναν, γι αυτά που άφησες μέσα μου, γύρω μου, παντού… Και είναι πολλά. Και θα είναι πάντα. Θα πω μόνο ότι δεν θα ήμουν αυτό που είμαι αν δεν ήσουν αυτό που ήσουν. Ήταν τιμή μου που υπήρξα κόρη σου. Σ’ ευχαριστώ».

View this post on Instagram

Σαν σήμερα ήταν που έφυγες. Μάλλον που...πέρασες. Εκεί στο αλλού. Εκεί στο αλλιώς. Κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω παρά να εύχομαι ή μάλλον να ελπίζω, ότι εκεί είναι καλύτερα. Δεν λέω ότι δεν μου λείπει το ευθύ βλέμμα σου στη ζωή, η αστραπή του μυαλού σου στο πρόβλημα, η αντρίκια περπατησιά σου στην ευθύνη, η σεμνότητα, η πραότητα, η σοφία. Όλα αυτά που δεν βρήκα ποτέ αλλού, αλλά ευτυχής που ξέρω ότι υπάρχουν, αφού τα είχες εσύ . Δεν θα πω γι αυτά που μου λείπουν, αλλά ούτε γι αυτά που έμειναν, γι αυτά που άφησες μέσα μου, γύρω μου, παντού... Και είναι πολλά. Και θα είναι πάντα. Θα πω μόνο ότι δεν θα ήμουν αυτό που είμαι αν δεν ήσουν αυτό που ήσουν. Ήταν τιμή μου που υπήρξα κόρη σου. Σ' ευχαριστώ.

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) on

Share