Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τάμτα: Η συγκλονιστική περιγραφή για το πώς την άρπαξε χωρίς την θέληση της, ο πρώην άντρας της στα 14! (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε...

Τάμτα: Η συγκλονιστική περιγραφή για το πώς την άρπαξε χωρίς την θέληση της, ο πρώην άντρας της στα 14! (Βίντεο)
News 21.01.2019 09:52

Για όλα μίλησε στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος,"Τετ Α Τετ", η Τάμτα και για πρώτη φορά περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που την έκλεψε ο πρώην άντρα της στην ηλικία των 14!

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη για τα όσα έχω περάσει. Δεν ήταν επιλογή μου να παντρευτώ στα 14. Παντρεύτηκα γιατί με κλέψανε. Δεν ήταν αγόρι μου. Ήμουν κορίτσι του. Δεν ήθελα να παντρευτώ ούτε ένιωθα ερωτευμένη. Είναι πολύ λεπτό το θέμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή που εργαζόταν στο Mega!

Ερωτεύτηκε το αγόρι. Φιλική σχέση είχαμε. 16 χρονών ήταν. Μου μίλησε στο μετρό και με ακολούθησε μέχρι να πάω στην πρόβα και αγχώθηκα μην με δουν με ένα αγόρι. Κάναμε δυόμιση μήνες παρέα… Μου ζήτησε τηλέφωνο και δεν του έδινα αλλά αναγκάστηκα για να τον διώξω να δώσω το τηλέφωνο της γειτόνισσας μου... Κάποια στιγμή η μαμά μου κατάλαβε πως αυτός το βλέπει πιο σοβαρά και του μίλησε. Του είπε πως ήμαστε μικρά παιδιά.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού από το νησί όπου θα γίνει η πρεμιέρα!

Αυτός αγχώθηκε με όσα του είπε η μαμά μου και με παίρνει μια μέρα και μου ζήτησε να βγω από το σπίτι... Πήγα και εγώ. Ήρθε με το αμάξι με τους φίλους του και με έπεισε να με πάρει αλλού για να μιλήσουμε. Από την ημέρα εκείνη έμενα στο σπίτι του με τους γονείς του. Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο. Φλεβάρη με έκλεψε. Έμεινα έγκυος σε δυο εβδομάδες αφού ήμουν στο σπίτι του. Μείναμε μαζί έξι χρόνια. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν μπορώ να αντέξω αυτή τη ζωή», αποκάλυψε η Τάμτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share