Άνθιμος Ανανιάδης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό του! «Μου έλεγαν θα σε σκοτώσω, θα σε φάω»! (Βίντεο)

Έσπασε τη σιωπή του! Η ανατριχιαστική περιγραφή!

Άνθιμος Ανανιάδης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό του! «Μου έλεγαν θα σε σκοτώσω, θα σε φάω»! (Βίντεο)

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Άνθιμος Ανανιάδης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στην περιοχή του Ψυρρή!


Οι δύο άγνωστοι δεν κατάφεραν να τον τραυματίσουν και τράπηκαν σε φυγή όταν εμφανίστηκε σαν από μηχανής Θεός ένας Κινέζος! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για το Survivor Πανόραμα και όλη η αλήθεια για την κόντρα με την Σπυροπούλου! (Βίντεο)

Ο Μένιος Φουρθιώτης μίλησε τηλεφωνικά με τον Άνθιμο Ανανιάδη για την επίθεση που δέχτηκε ο ηθοποιός έξω από το σπίτι του, με τον ίδιο να αναφέρει: «Ήταν μια περίεργη κατάσταση γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε από την αρχή. Ήταν δύο τύποι με κουκούλες που έλεγαν θα σε σκοτώσω, θα σε φάω. Έγινε μια λεκτική αναφορά και στη συνέχεια ήρθαν κατά πάνω μου. Βγήκε ένας Κινέζος από την πολυκατοικία και έγινε όλο αυτό. Έγινε κάτω από την πολυκατοικία και πιστεύω πως ήταν στημένο γιατί με ξέρουν πολλοί άνθρωποι. Ήταν λίγο περίεργο. Έγινε καταγγελία στην αστυνομία και θα βρούμε ποιος είναι. Ψάχνουμε κάποιες κάμερες απέναντι που πιστεύουμε πως έχουμε καλύψει τη γωνία αυτή. Θα βρούμε ποιος είναι». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τη Ναταλία Γερμανού!