La Banda: Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε το ριάλιτι μουσικής πριν καν αρχίσει! (Βίντεο)

Η αποκάλυψη on air!

La Banda: Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε το ριάλιτι μουσικής πριν καν αρχίσει! (Βίντεο)

Στην πολυθρόνα της Ελένης Τσολάκη κάθισε σήμερα το μεσημέρι η παρουσιάστρια Άννα Μαρία Βέλλη και εκτός των άλλων μίλησε ανοιχτά για το κόψιμο του ριάλιτι ταλέντων "La Banda"...

Η ίδια είπε: "Το La Banda εν τέλη δεν έγινε. Οι λόγοι ήταν διάφοροι.. Αυτό που άκουσα κι εγώ είναι ότι υπήρχε πρόβλημα με τις συμμετοχές γιατί το concept ήταν πολύ συγκεκριμένο. Μόνο αγόρια, συγκεκριμένες ηλικίες.. Θα κάνανε pοp μπάντες γιατί αυτό ήταν και το format από το εξωτερικό! Αυτό ήταν και το πιο δύσκολο γιατί στην Ελλάδα έχουμε λαϊκά ακούσματα! " Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Προκάλεσε για πρώτη φορά την... Ελένη Μενεγάκη! (Βίντεο)

Θα βγει τελικά στον αέρα το "La Banda";

"Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει μπει στο πάγο. Εάν γίνει, θα είμαι η παρουσιάστρια!" τόνισε μεταξύ άλλων στο "Τι λέει;".

Επιπλέον, η παρουσιάστρια εξέφρασε ποια ήταν τα συναισθήματά της όταν της ανακοινώθηκε το κόψιμο: "Δεν ένιωσα άσχημα! Ότι γίνεται, γίνεται για καλό. Δεν στεναχωρήθηκα. Μπορεί να μην ήταν η στιγμή μου!" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Τι λέει: Ξέσπασε on air ο Δημήτρης Μακαλιάς για τις δηλώσεις του Αποστολόπουλου - «Απορώ γιατί το παίζουμε εμείς αυτό..»!

Τέλος, η ίδια δε δίστασε να αποκαλύψει πως είναι ήδη σε συζητήσεις με το Open για μια σχολιαστική εκπομπή κοινωνικών θεμάτων όπου θα τα παρουσιάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο! "Έχω άποψη και την μοιράζομαι με τον τρόπο μου!" αναφέρει η ίδια.

TAGS