Μπέττυ Μαγγίρα: H αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον σύζυγο της! «Δεν το τόλμησε ποτέ να το πει...»!

Πως της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγος της;

Μπέττυ Μαγγίρα: H αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον σύζυγο της! «Δεν το τόλμησε ποτέ να το πει...»!

Για τον σύζυγο μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ηθοποιός και κριτής του My style rocks, αναφέρθηκε στην ημέρα που της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγος της κατά τις διακοπές τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αργυρόπουλου για την πρόταση γάμου στην δεύτερη γυναίκα του! (Βίντεο)

Η ίδια αποκάλυψε πως ο σύζυγός της και πολίστας δεν της έχει ζητήσει ποτέ να την παντρευτεί με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο.

Δείτε ακόμη: Στέλλα Μιζεράκη: Ποζάρει στο Instagram με τον αδερφό της! Τι λέτε μοιάζουν;

«Είναι να πάμε διακοπές στην Πάτμο με τον Δημήτρη. Είχαμε σχέση πολλά χρόνια.. Έχει πάρει το μονόπετρο να μου το δώσει…. Σκέφτεται που να το κρύψει, και λέει «Στις βαλίτσες, αυτή τις φτιάχνει θα το δει, στην τσέπη θα εξέχει, θα το δει, ας της το δώσω καλύτερα», και μου λέει «σου πήρα ένα δώρο» και το αφήνει, το βλέπω, του λέω «Παιδάκι μου τι δώρο είναι αυτό, αυτό είναι μονόπετρο, δε μου πήρες ένα βραχιόλι, ένα σκουλαρίκι, αυτό το δίνουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις», πήρα την Καμηλά τηλέφωνο να της πω τι έγινε. Ο Δημήτρης κατάλαβε ότι έπρεπε να πει και κάτι δίνοντάς το. Φτάσαμε στην Πάτμο, βγήκαμε το βράδυ σε ένα ωραίο εστιατόριο και μου λέει «Άντε, στην κάνω και την πρόταση», δεν το τόλμησε ποτέ να το πει» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα τονίζοντας πως δε θα ξεπεράσει ποτέ τον τρόπο με τον οποίο έλαβε το συγκεκριμένο δώρο.