Master Chef 3: H παίκτρια που μπήκε στη μαύρη λίστα και εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)

Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα χτες!

Master Chef 3: H παίκτρια που μπήκε στη μαύρη λίστα και εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής του Star το MasterChef!

Το πολυαναμενόμενο ριάλιτι μαγειρικής έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα, αυτή την φορά ξεκινώντας τις οντισιόν από τη Θεσσαλονίκη! Διαβάστε παρακάτω....

Ομολογουμένως τα υπέροχα πλάνα από την συμπρωτεύουσα μας εντυπωσίασαν, την ώρα που οι τρεις κριτές αφηγούνταν... μαγειρικές ιστορίες!

Δείτε την πρεμιέρα του MasterChef:

Φυσικά,δεν έλειψαν οι κόντρες, τα καρφιά, αλλά και τα... black list στην πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου MasterChef 3!

Με.. φόρα φαίνεται πώς μπήκαν φέτος οι διαγωνιζόμενοι, αφού στην ερώτηση των τριών κριτών για το ποιος θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι, οι γυναίκες έδωσαν το δυναμικό... «παρών»!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Tι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου;

Μάλιστα, η Σπυριδούλα με την δήλωση της ότι θα είναι η φετινή νικήτρια του MasterChef, καθώς πρέπει επιτέλους να κερδίσει κάποια γυναίκα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να της φωνάζουν ότι μόλις μπήκε.. black list

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η αλήθεια είναι ότι φέτος παρατηρούμε πώς οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν στις οντισιόν με έναν άλλο αέρα, αυτόν του νικητή, αφού δεν έλειψαν οι βαρύγδουπες δηλώσεις για την πρωτιά!

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που τράβηξε την προσοχή των κριτών ήταν ο 41χρονος Αλέξανδρος.

Για ποιον λόγο;

Μα φυσικά για το ιδιαίτερο και εκκεντρικό τατουάζ που είχε, δηλαδή μία γυμνή γυναίκα, το οποίο οι κριτές δεν άφησαν ασχολίαστο και μάλιστα η εξήγηση του παίκτη για τον λόγο που επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο στο μπράτσο του δεν φαίνεται πώς τους έπεσε και πάρα πολύ.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα και θα καταλάβετε:

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι γευστικές αποτυχίες, αφού ο παρακάτω διαγωνιζόμενος μπορεί να μπήκε με πολύ όρεξη και πολύ σίγουρος για το πιάτο που θα ετοίμαζε μπροστά στους κριτές, καθώς και για το τελικό αποτέλεσμα, όμως κάτι πήγε στραβά.

Ο διαγωνιζόμενος λίγο έλειψε να τους στείλει... αδιάβατους με το πιάτο του, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισαν επικίνδυνο, καθώς το κοτόπουλο ήταν ωμό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λίγο αργότερα, ένας διαγωνιζόμενος από τα Γιάννενα, ο Χρήστος ήρθε με πολύ φόρα και σίγουρος ότι μπορεί να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο του.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου!

Ωστόσο, ο ίδιος δεν κατάφερε να «κερδίσει» όλους τους κριτές, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξαρχής τον απέρριψε.

Οι δύο κριτές του έδωσαν την ευκαιρία να μπει στο MasterChef, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει ότι για να περάσει στο παιχνίδι, θα πρέπει να πάει αυτοπροσώπως να πάρει την ποδιά.

Ο κριτής την έπιασε στο χέρι του και τον προκάλεσε να την αρπάξει από το χέρι του.

Ο παίκτης πήγε να την πάρει από το χέρι του με ήρεμο τρόπο όμως είδε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν την άφηνε και τότε ο παίκτης προσπάθησε να την αρπάξει.

Δείτε τα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:

Τελευταία διαγωνιζόμενη που βρέθηκε μπροστά στου κριτές για να διεκδικήσει μία θέση στο MasterChef 3 ήταν η 22χρονη Μαρία.

Οι κριτές μάλλον δεν περίμεναν πώς η 22χρονη θα τα κατάφερνε τόσο καλά με το πιάτο της, ώστε να τους εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές της ικανότητες!

Κι όμως η ίδια τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία παρά το γεγονός ότι είχε πάρα πολύ άγχος πριν εμφανιστεί μπροστά στην κριτική επιτροπή και μαγειρέψει.

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης της είπε ότι ήταν το καλύτερο πιάτο από όσα είχε δοκιμάσει.

Η 22χρονη μη μπορώντας να κρατήσει την συγκίνηση της, δάκρυσε, τόσο για τα καλά λόγια που άκουσε από τους κριτές αλλά και για την ποδιά που πήρε,όσο και για το «ναι» του Ιωαννίδη, ο οποίος είναι και ο αγαπημένος της από τους τρεις!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: