Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η τελευταία ανάρτηση για τον μπαμπά του! «Σε ευχαριστώ γιατί...»

Πολύ δύσκολες ώρες!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η τελευταία ανάρτηση για τον μπαμπά του! «Σε ευχαριστώ γιατί...»
News 22.01.2019 10:22

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όσο εξωστρεφής είναι στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, τόσο προστατευτικός είναι με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.


O ίδιος, έχασε αιφνίδια τον πατέρα του και την σχετική ανακοίνωση έκανε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πέθανε ο μπαμπάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.... (Βίντεο)


Λίγους μήνες πριν, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα,ο Δημήτρης μας σύστησε τον πατέρα του σε μια ανάρτηση που έμελλε να είναι η τελευταία του!


Ο παρουσιαστής, που μας συγκίνησε, έγραψε στο instagram του για τον πατέρα του: «Δεν έχω ιδέα αν μπορούν οι λέξεις να χωρέσουν όλα εκείνα για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω τον καπτα-Γιώργη...ή μάλλον έχω: Δε μπορούν.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: Οι σκληροί χαρακτηρισμοί για τα ριάλιτι και τους συναδέλφους του ηθοποιούς! (Βίντεο)


Σ ’ευχαριστώ που δεν ήσουν τέλειος. Που έκανες λάθη και με έμαθες πώς είναι να μαθαίνεις απ’τα λάθη σου, να αγαπάς τους ανθρώπους, να εκτιμάς τη γενναιοδωρία και να αντιδράς στην αδικία - ακόμη κι όταν δε αφορά εσένα, αλλά αφορά τον διπλανό σου. Με έκανες άνθρωπο, ίσως όχι τόσο δυνατό, αλλά σίγουρα επίμονο, δίκαιο και δοτικό. Σ’ ευχαριστώ που μου δίδαξες να προχωρώ και να εξελίσσομαι προς το τέλειο, αναγνωρίζοντας πως ο ίδιος δεν είμαι τέλειος. Τελικά, κοίτα που βρήκα λόγια για να σ’ ευχαριστήσω, ξέρω όμως ότι μια λέξη αρκούσε: Μπαμπά, ευχαριστώ. Πέμπτη είναι ακόμη, η γιορτή του πατέρα είναι αυτήν την Κυριακή.»! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Share