Master Chef 3: Η συγκίνηση του Πάνου Ιωαννίδη και η αποκάλυψη παίκτριας για την εμπειρία που είχε! (Βίντεο)

Συγκλόνισε η περιγραφή της...

Master Chef 3: Η συγκίνηση του Πάνου Ιωαννίδη και η αποκάλυψη παίκτριας για την εμπειρία που είχε! (Βίντεο)

Αφορμή για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι στάθηκε μια εμπειρία που είχε σχετικά με περιστατικό ρατσισμού που είχε η ίδια!

Πιο συγκεκριμένα, ένα περιστατικό ρατσισμού την έφερε ένα βήμα πιο κοντά με το ριάλιτι μαγειρικής του Star!

Η Μαρία Τσαπράνη, αποφάσισε να μαγειρέψει αρνάκι με πουρέ μελιτζάνας και σάλτσα από θυμάρι, αναφέροντας ότι η συνταγή του πουρέ είναι από την εποχή της γιαγιάς της και πως την έχει δημιουργήσει η ίδια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τσολάκη: Κόβεται το "Τι λέει;" Η on air απάντησή της με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο!(Βίντεο)

Η 22χρονη chef είπε χαρακτηριστικά: «Δήλωσα συμμετοχή στο MasterChef για μένα. Ο δεύτερος λόγος είναι για να περάσω ένα μήνυμα στον γυναικείο πληθυσμό ότι δεν πρέπει ποτέ να νιώθουμε πιο αδύναμες από τους άντρες γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο πρώτος σεφ που δούλεψα μαζί του ήταν πολύ ρατσιστής, δεν ήθελε οι γυναίκες να μπαίνουν στη ζεστή κουζίνα. Και μόλις με έβλεπε μου έλεγε “φύγε από εδώ, οι γυναίκες δεν είναι για τη ζεστή κουζίνα. Από μικρή ήθελα να γίνω μαγείρισσα και με βοήθησε η γιαγιά μου σε αυτό. Ήταν η μόνη που ήθελε να ακολουθήσω το όνειρό μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν και τόσο πολύ να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Και τα αδέρφια μου δεν με έχουν στηρίξει και πολύ γενικά, οπότε θέλω να αποδείξω ότι μπορώ. Έχω φάει πολύ ρατσισμό στην κουζίνα επειδή είμαι γυναίκα. Ο σεφ που είχα τότε ήταν ρατσιστής, υποτιμούσε τις γυναίκες».

Δείτε ακόμη: Λουκία Παπαδάκη: Μας φιλοξένησε στο σπίτι της στην Ραφήνα! Δείτε το κομψό εσωτερικό του!