Έλενα Ακρίτα: Η δημόσια ανάρτηση για τον Θέμο Αναστασιάδη συγκινεί!

Τα λόγια της δημοσιογράφου για τον παρουσιαστή...

Έλενα Ακρίτα: Η δημόσια ανάρτηση για τον Θέμο Αναστασιάδη συγκινεί!

Ακόμη ένα πρόσωπο από το χώρο της δημοσιογραφίας και ταυτόχρονα φίλη του παρουσιαστή προχώρησε σε δημόσια ανάρτηση, γράφοντας μερικά λόγια έπειτα από την είδηση ότι ο Θέμος Αναστασιάδης δεν είναι πια μαζί μας... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου - Νάσος Αναστασόπουλος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν!

Η Έλενα Ακρίτα, πριν λίγη ώρα έγραψε: "Για τον Θέμο. Ανήκω στη γενιά που σέβεται τον άταφο νεκρό, ακόμα κι όταν αυτός δεν αξίζει τον σεβασμό. Στην περίπτωση του Θέμου Αναστασιαδη, εκτός από τα προφανή, είχα και μια επώδυνη προσωπική εμπειρία που αφορούσε προσωπικά μου δεδομένα. Δεν μπορώ να την ξεχάσω και δεν μπορώ να την συγχωρέσω. Μέχρι εκεί. Ούτε χαίρομαι, ούτε βρίζω, ούτε πανηγυρίζω, αλλά ούτε κι αποδέχομαι τις μεταθανάτιες αγιογραφίες. Δεν ξεχνάμε αν ο νεκρός αδίκησε, αλλά δεν φτύνουμε και στον τάφο του. Απλά και ανθρώπινα.
Αφήνω τον ποιητή να σε αποχαιρετίσει, Θέμο.

«Πέθανες – κι έγινες κι εσύ: ο καλός, ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης. Κοιμού εν ειρήνη, δε θα ’ρθω την ησυχία σου να ταράξω. [...] Κοιμού εν Ειρήνη. Δε θα ’σαι ο πρώτος ούτε δα κι ο τελευταίος.» Μανώλης Αναγνωστάκης (Ο Στόχος 1970)".

Δείτε ακόμη: Ελένη Τσολάκη: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς και διατροφής της για να είναι πάντα σε φόρμα!

Η κηδεία του παρουσιαστή θα γίνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς.