Γωγώ Μαστροκώστα: Τα συγκινητικά λόγια για τον Θέμο Αναστασιάδη - «Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου, «φεύγουν»!

Το συγκινητικό μήνυμα!

Γωγώ Μαστροκώστα: Τα συγκινητικά λόγια για τον Θέμο Αναστασιάδη - «Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου, «φεύγουν»!

Ένα από τα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη ήταν και η Γωγώ Μαστροκώστα στην εκπομπή «Πυρετός στο Σαββατόβραδο».

Εκτός από συνεργάτες ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Η guest εμφάνιση του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου και το reunion με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Βίντεο)

Η Γωγώ Μαστροκώστα, θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να πει το δικό της "αντίο" στον επιτυχημένο δημοσιογράφο.

Δείτε ακόμη: Επιστρέφει στην τηλεόραση ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς!

«Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου ,ο εγκέφαλος μου δεν μπορεί …δεν γίνεται …με τίποτα να επεξεργαστεί τη λέξη «θάνατος»! Είναι λες κ κάνει block κ δεν αφήνει τα συναισθήματα λύπης, οδύνης , στενοχώριας να περάσουν μέσα μου!! Άλλωστε δεν θα το ήθελα σε καμία περίπτωση ..για τον Θέμο! Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου, που τους γνώρισα , που γέλασα, που έκλαψα, που πορεύτηκα λιγότερο η περισσότερο μαζί τους …ότι «φεύγουν» Αρνούμαι να το δεχτώ κ τώρα! Έτσι…γιατί απλά δεν τους αξίζει να «φεύγουν»……τουλάχιστον απ’την καρδιά μου», έγραψε στην λεζάντα της.