Κάτια Δανδουλάκη: Σοκαρισμένη η ηθοποιός, έχασε τα λόγια της! Έμαθε on camera την είδηση θανάτου του Θέμη Αναστασιάδη! (Βίντεο)

Το έμαθε από δημοσιογράφο - Η αντίδρασή της on camera!

Κάτια Δανδουλάκη: Σοκαρισμένη η ηθοποιός, έχασε τα λόγια της! Έμαθε on camera την είδηση θανάτου του Θέμη Αναστασιάδη! (Βίντεο)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χθες βράδυ για το θάνατο του αγαπημένου παρουσιαστή Θέμου Αναστασιάδη...

Δεν μπορούσε να το πιστέψει η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη ότι ο Θέμος Αναστασιάδης δεν είναι πια στη ζωή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δολοφονία Νικόλαου Μουστάκα: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του - «Στα μάτια του είδα σκοτεινό μίσος»! (Βίντεο)

Ο παρουσιαστής έδινε άνιση μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου που ήταν δύσκολο να καταπολεμηθεί, έδινε ο Θέμος Αναστασιάδης τα τελευταία δύο χρόνια.

Η κάμερα του "Τι λέει;" την εντόπισε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και η ίδια δήλωσε: "Πότε έγινε; Χριστέ μου. Ας μην πούμε τίποτα."

Δείτε ακόμη: Survivor 3: H επίσημη ανακοίνωση για την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης!

Την Κυριακή θα γίνει πιθανότατα στην Κηφισιά η κηδεία του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς, μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για τη μεταφορά της σορού του από την Ελβετία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο...