Γνωστή Ελληνίδα μοντέλο: «Με εγκατέλειψαν τριών ημερών, υιοθετήθηκα από άτεκνο ζευγάρι και παντρεύτηκα τον "βασιλιά" των τσιγγάνων»!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της!

Γνωστή Ελληνίδα μοντέλο: «Με εγκατέλειψαν τριών ημερών, υιοθετήθηκα από άτεκνο ζευγάρι και παντρεύτηκα τον

Μια αποκάλυψη που μας σόκαρε έκανε γνωστό μοντέλο.

Ο λόγος για την Έλενα Κωνσταντινίδου η οποία υπήρξε Μις Τουρισμός το 2012. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «The 2night show»: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου που θα χτυπήσουν κόκκινο στην τηλεθέαση!

Το μοντέλο, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Την εγκατέλειψαν όταν ήταν 3 ημερών στην πόρτα των θετών της γονιών… Παντρεύτηκε με τον «βασιλιά» των τσιγγάνων και έκαναν και ένα παιδί.

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στον σύζυγο μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία»!

«Η μητέρα μου μού έλεγε από μικρή ότι είχα δύο μανούλες, οπότε κάπως μου προετοίμασε το υποσυνείδητό μου και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού την ρώτησα αν ήμουν υιοθετημένη. Έπαθα το πρώτο σοκ εκεί, κλείστηκα στο δωμάτιό μου. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι φυσικοί μου γονείς. Άνοιξε την πόρτα η μαμά μου και έχει πάθει σοκ! Με παίρνουν μέσα, βλέπουν το σημείωμα, καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται και κίνησαν κάποιες διαδικασίες για τη νομιμοποίηση της διαδικασίας. Προσπαθούσαν πολλά χρόνια να κάνουν παιδί και ήταν κάτι σαν δώρο Θεού.

Δείτε ακόμη: Μαριέττα Χρουσαλά: Ταξίδι αστραπή στο Παρίσι!

Γνώρισα στο χωριό τον πρώην άντρα μου και κάναμε ένα παιδί. Η αλήθεια είναι ότι δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί η μαμά μου ήταν εντελώς αντίθετη με όλο αυτό. Είχε δίκιο γιατί η διαφορά στη νοοτροπία έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο. Ούτε εγώ μπορούσα να επικοινωνήσω όπως ήθελα με τους ανθρώπους εκεί. Εγώ ήθελα να ακούω τζαζ μουσική κι αυτός ήθελε να πάμε στα μπουζούκια».