Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Η φιλική σχέση παίκτη με τον Σάκη Τανιμανίδη! Ποιον γνώριζε πριν τις οντισιόν;

Τον είχε καλεσμένο στο γάμο του!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Η φιλική σχέση παίκτη με τον Σάκη Τανιμανίδη! Ποιον γνώριζε πριν τις οντισιόν;

Απίστευτο σκάνδαλο!


Ένας από τους παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor γνωρίζεται με τον Σάκη Τανιμανίδη κα μάλιστα ήταν και καλεσμένος στον γάμο του. Διαβάστε παρακάτω....

Ο ίδιος και η σύζυγός του, το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει στη Σίφνο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Δείτε ακόμη: «The 2night show»: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου που θα χτυπήσουν κόκκινο στην τηλεθέαση!


Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο τον Κύπριο personal trainer που.... είναι πολύ hot όνομα στο νησί! Μάλιστα, στην φωτογραφία που ανέβασε μαζί με το ζευγάρι, έγραψε ως λεζάντα: «Πάντα υγεία ,ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια ! (Κόρη κατά προτίμηση ?,ο Κριστιάν περιμένει )».

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στον σύζυγο μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία»!

Από την μεριά του, ο Σάκης Τανιμανίδης τον Οκτώβριο του 2017 είχε βρεθεί στην Κύπρο και είχε βγάλει φωτογραφία με τους κολλητούς του, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Πελεκάνος και είχε γράψε: «Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!! Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φορές, λίγο το χαλούμι...νοιώθω σαν το σπίτι μου!». Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: