Γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται: «Δεν είχα ούτε σπίτι ούτε τίποτα! Με φιλοξένησε μια φίλη που...»!

Ο λόγος για τον....

Γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται: «Δεν είχα ούτε σπίτι ούτε τίποτα! Με φιλοξένησε μια φίλη που...»!

Μια συνέντευξη με αποκαλύψεις έκανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον Σταύρο Κωνσταντίνου, πρώην παίκτη του Super Idol το 2003. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Κοπιδάκης: Το σχόλιο όλο νόημα για το Power of love - «Σε λίγο θα...»!

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου, μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους, αλλά και στο πως ήρθαν τα πάνω-κάτω στην ζωή του.

«Στη δουλειά μου την έχω πατήσει. Στα ξεκινήματα μου. Όχι με την κακή έννοια του ψώνιου, αλλά βγαίνοντας από ένα παιχνίδι το Super Idol το 2003. Βλέποντας τόσο τεράστια αγάπη από τον κόσμο και προβολή από τα μέσα και συνεργάτες που έβλεπα και θαύμαζα, η εταιρεία, πολύς κόσμος γύρω μου. Ένιωθα ότι αυτό το πράγμα αφού ξεκίνησε έτσι θα συνεχίσει έτσι και επαναπαύτηκα.

Δείτε ακόμη: Έλα στη θέση μου: Η επίσκεψη του Χαλέ φέρνει τα πάνω-κάτω στη Sofo!

Σίγουρα μετά έφαγα ένα γερό χαστούκι το οποίο με έριξε κάτω από τη γη. Αλλά ίσως είναι αυτό που με έκανε να καταλάβω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι πρέπει εγώ να το χτίσω με τη δύναμη μου. Αυτό που σου μένει είναι αυτό που κοπιάζεις να κάνεις. Ξεκίνησε ένας άλλος κύκλος πιο ώριμος και συνεσταλμένος. Το ένιωσα όταν κάποια πράγματα άρχισαν να φεύγουν από τη ζωή μου. Αποστασιοποιήθηκα από τα μαγαζιά για περίπου ενάμιση χρόνο, όπου εκείνη την περίοδο με συντηρούσε η Κύπρος με τις συναυλίες μου, να μαζέψω και λεφτά, είναι ένα επάγγελμα που επιβιώνεις. Πέρασα περίοδο που όταν έφυγα από την Κύπρο δεν είχα ούτε σπίτι ούτε τίποτα. Με φιλοξένησε μια φίλη που σπούδαζε στην Αθήνα. Μετά βρέθηκα σε ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, μου το παραχώρισε ο Ηλίας Ψινάκης μέχρι να βγάλω τα πρώτα μου λεφτά να νοικιάσω εγώ ένα δικό μου.

Δείτε ακόμη: Elif: Η Μελέκ επικοινωνεί με την Αλιγέ και της λέει πως θέλει να πάρει την Ελίφ σπίτι της!

Υπήρχε χρονιά που στο ντουλάπι με τα ρούχα είχα χρηματοκιβώτιο που ξεχείλιζε από χρήματα. Βαριόμουν να πάω στην τράπεζα να τα καταθέσω και είχε ξεχειλίσει. Μετά από τρία χρόνια ήμουν με είκοσι ευρώ. Θέλω να σου πω το έζησα και το ένα και το άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του στην εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: