Αλέκος Συσσοβίτης: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε για το "Είσαι το ταίρι μου" και μας άφησε άφωνους! (Βίντεο)

Η ξεκαρδιστική στιγμή!

Αλέκος Συσσοβίτης: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε για το

Την πιο "αστεία" εμπειρία από τα γυρίσματα του σήριαλ "Είσαι το ταίρι μου" εξιστόρησε ο Αλέκος Συσσοβίτης στο δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό και στην κάμερα του "Καλύτερα δε γίνεται"!

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, θέλησε να μοιραστεί ένα backstage περιστατικό από μια σκηνή της αγαπημένης σειράς του Mega. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στην υγειά μας ρε παιδιά: To σημερινό αφιέρωμα που θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και τη μεγάλη επιτυχία που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν, στην θρυλική σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου» και αποκάλυψε ένα συμβάν από τα γυρίσματα της σειράς.

Δείτε ακόμη: Άννα Παναγιωτοπούλου: "Δεν υπήρχε περίπτωση να έχω ζήσει!" - Αυτό είναι το περιστατικό που της στοίχισε τη ζωή! (Βίντεο)

"Υπάρχει μια σκηνή που ανεβαίνει μια ξανθιά κοπέλα τη σκάλα για να μπει στο δωμάτιο μου και κάνει στριπτίζ σιγά – σιγά και αρχίζει και πετάει ρούχα. Αυτή ήταν επαγγελματίας στριπτιζέρ οπότε δεν είχε πρόβλημα να πετάξει τα ρούχα της. Έχει ζητήσει από το συνεργείο να υπάρχει μόνο ο οπερατέρ και ο ηχολήπτης. Κανείς άλλος. Το συνεργείο ήταν 20 Έλληνες και 20 Αυστραλοί. 40 άτομα συνεργείο, τόσο μεγάλο. Με το που το ζητάει αυτό και πάμε να κάνουμε τη λήψη, οι Αυστραλοί έχουν φύγει όλοι και έχουν πάει στην άκρη. Οι Έλληνες είχαν να διορθώσουν ένα καλώδιο, να βάλουν ένα πατάκι, να ξύσουν τον τοίχο.όλοι ήταν μέσα στο κάδρο να βλέπουν την κοπέλα. Πεθάναμε! Η κοπέλα έπαθε πλάκα", είπε χαρακτηριστικά στον Κώστα Τσουρό ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...

TAGS