Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη!

Η επιθυμία της οικογένειας!

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη!

Το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή...

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής πάλευε με τον καρκίνο και στα 61 του χρόνια «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων. Διαβάστε παρακάτω...

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Θέμος διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα. Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, όσο και τα τρία παιδιά τους βρισκόταν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του και πίστευαν ότι θα είναι κάτι που θα ξεπεραστεί. Τελικά, όμως, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής.

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Έτσι έμαθε ότι κόβεται η εκπομπή της από τoν ΣΚΑΙ!

Συνάδελφοι, συνεργάτες, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν, από την ημέρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός, δεν έχουν σταματήσει να εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατό του μέσα από τα social media.

Δείτε ακόμη: Έλενα Ασημακοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια τούρτα... υπερπαραγωγή!

Σήμερα, Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 13:30 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά και έπειτα η σορός θα οδηγηθεί στο νεκροταφείο. Αξίζει να σημειωθεί πώς, λίγα 24ωρα πριν από το «τελευταίο «αντίο», στον Θέμο Αναστασιάδη, η οικογένειά του απηύθυνε παράκληση αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (Τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).