Με δάκρυα στα μάτια η Τατιάνα για τον Θέμο! «Λύγισα όταν είδα τα παιδιά του στην κηδεία και σκέφτηκα....» (Βίντεο)

Η στιγμή που δεν κρατήθηκε στην κηδεία!

Με δάκρυα στα μάτια η Τατιάνα για τον Θέμο! «Λύγισα όταν είδα τα παιδιά του στην κηδεία και σκέφτηκα....» (Βίντεο)

Μέσα σε κλίμα πένθους είπαν χθες συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Το πρωί της Δευτέρας η Τατιάνας Στεφανίδου που έδωσε το παρών στην κηδεία του Θέμου, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε στην εκπομπή της, τη στιγμή που την έκανε να λυγίσει στην κηδεία. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Elif: Η Μελέκ ανοίγει την αγκαλιά της για την Ελίφ!

«Η στιγμή που εγώ λύγισα ήταν αυτή. Όταν είδα τον έναν δίπλα στον άλλον. Τα παιδάκια τα οποία είναι 14 χρονών, τα διδυμάκια, που καθόντουσαν δίπλα στη μεγάλη τους την αδερφή, που ήταν δίπλα στη μαμά. Καθόντουσαν το ένα δίπλα στο άλλο με δακρυσμένα ματάκια. Εκεί, όταν τους είδα σκέφτηκα… Έχει φύγει ένας άνθρωπος. Γιατί είχε δεχτεί πολλές επιθέσεις ο Θέμος. Εκεί σκέφτηκα ότι κάποιοι έδειξαν αυτές τις ημέρες μια μικροψυχία, που είπαν ότι ο νεκρός δεν δεδικαίωται και άλλα τέτοια εμετικά. Και άλλοι τον λιθοβόλησαν. Και δεν σκέφτηκαν ότι ό άνθρωπος αυτός έχει μια οικογένεια που μένει πίσω. Αυτή ήταν η εικόνα που μου έμεινε πιο έντονα» είπε βουρκωμένη και με σπασμένη φωνή η Τατιάνα Στεφανίδου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: O Χάρης Σιανίδης έδωσε στεγνά την Κανούργιου! Το ντοκουμέντο για τον χωρισμό από τον Αναστασόπουλο!