Δύσκολες ώρες για 30χρονο πασίγνωστο αθλητή! Δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Η ανάρτηση στα social media!

Δύσκολες ώρες για 30χρονο πασίγνωστο αθλητή! Δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Κύμα μηνυμάτων συμπαράστασης από τον κόσμο της κολύμβησης προκάλεσε η ανακοίνωση του Νέιθαν Εϊντριαν ότι διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων.


Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε να μοιραστεί τα άσχημα νέα με τους θαυμαστές του, μέσω των social media, περνώντας ταυτόχρονα ένα ενθαρρυντικό μήνυμα, καθώς ο όγκος διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο και η πρόγνωση είναι πολύ καλή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Αν είχατε προηγούμενα με τον Θέμο, να μην πηγαίνατε στην κηδεία! Σας σιχάθηκα...»

Ο 30χρονος κολυμβητής έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και αισιοδοξεί ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται πάλι στις πισίνες, με απώτερο στόχο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Νέιθαν Εϊντριαν ήταν νικητής των 100 μ. ελεύθερο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και τρίτος σε 50 μ. και 100 μ. ελεύθερο στο Ρίο, ενώ έχει κατακτήσει ακόμη τέσσερις Ολυμπιακούς τίτλους σε ομαδικά αγωνίσματα.

Δείτε ακόμη: Αντωνίου - Ψωμόπουλος: Μετά τον τσακωμό, αγκαλιά στον Ρέμο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Το παλμαρέ του περιλαμβάνει επίσης 13 μετάλλια (εκ των οποίων 8 χρυσά) σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα 50άρας πισίνας, αν και δεν έχει κατορθώσει να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε ατομικό αγώνισμα.

Πηγή: ant1news.gr