Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στον ΣΚΑΪ: "Κόβει" το Survivor;

Γιατί το κανάλι παίρνει αυτή την απόφαση;

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στον ΣΚΑΪ:

Σε μια σημαντική υποχώρηση προχώρησε ο ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί όσον αφορά το πιο δυνατό όπλο του καναλιού!

Ο Αντώνης Κανάκης και οι "Ράδιο Αρβύλα" είναι η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, κάτι που θα οδηγήσει σε αλλαγές, με το Survivor να θυσιάζεται και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει μια σημαντική υποχώρηση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στέλιος Χανταμπάκης: Η ενόχληση του on camera σε ερώτηση δημοσιογράφου! Τι τον εξόργησε; (Βίντεο)

Ο όρος που τέθηκε από τον Αντώνη Κανάκη είναι η παραμονή της εκπομπής του στη late night ζώνη της Δευτέρας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανακοινωθεί ότι το "Ράδιο Αρβύλα" να ξεκινά επίσημα από το κανάλι στις 23:45.

Συνέπεια είχε το Survivor της Δευτέρας να «κοπεί» σε διάρκεια, προκειμένου ο Κανάκης και η παρέα του να μην ξεκινούν στις 00:30, μετά το τέλος του ριάλιτι δηλαδή.

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη παρουσιάστρια σε δημόσια εξομολόγηση! "Δεν θα ήθελα να χάσω τα πρωινά που ξυπνάω μαζί σου.."

Μέσα σ αυτή την κατάσταση, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε στο Survivor της Δευτέρας να αφαιρέσει τα highlights– που έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε» του τηλεθεατές – και να ρίχνει νωρίτερα τίτλους τέλους, στις 23:40.

Η υποχώρηση από μεριάς Acun Ilicali δεν είναι αμελητέα, καθώς το ριάλιτι θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Τις υπόλοιπες ημέρες, που δεν θα υπάρχει Ράδιο Αρβύλα στο πρόγραμμα, το Survivor θα ολοκληρώνεται κανονικά στις 00:20.