Άνθιμος Ανανιάδης: «Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου...»!

Η ανάρτηση όλο νόημα!

Άνθιμος Ανανιάδης: «Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου...»!

Μετά τον μεγάλο ντόρο που είχε δημιουργηθεί με την πρώην σύντροφο του και το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ηρεμεί περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο ηθοποιός έχει αδυναμία στον Κώστα Βουτσά και τον βλέπει σαν πατέρα, μιας και υπήρξε μαζί με την μητέρα του στο παρελθόν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πένθος για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! Έφυγε από την ζωή η μητέρα της...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τις προσωπικές του στιγμές, Σε μια από αυτές με τον μικρό Φοίβο, τον γιο του Κώστα Βουτσά. Ο Άνθιμος Ανανιάδης, περνάει αρκετές ώρες με τον μικρό Φοίβο και αγαπάει να παίζει μαζί του.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για το Survivor - Πανόραμα!

«Ευτυχία είναι αυτές οι μοναδικές στιγμές, ανεκτίμητης αξίας δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν αληθινά και για πάντα. Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου είναι η καθημερινή κινητήριος δύναμη. Πάντα δίπλα μου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες αποφάσεις. Τα καλύτερα είναι μπροστά. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που με στηρίζετε με την αγάπη σας», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.