Θύμα απάτης η Πάολα! Η ψεύτικη μάνατζερ που απέσπασε 5.000 ευρώ!

Μεγάλη απάτη με την τραγουδίστρια!

Θύμα απάτης η Πάολα! Η ψεύτικη μάνατζερ που απέσπασε 5.000 ευρώ!

Απίστευτη υπόθεση εξελίχθηκε στην Κύπρο, αφού μια 30χρονη καταδικάστηκε 3 χρονία από το δικαστήριο, επειδή παρίστανε ότι ήταν μάνατζερ καλλιτεχνών και εξαπατούσε κατ΄επανάληψη ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και άλλους.


Σε μία από τις καλοστημένες απάτες της φαίνεται ότι εμφανίστηκε ως μάνατζερ, η οποία εκπροσωπούσε την Πάολα, σε κέντρο διασκέδασης στην Αγία Νάπα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πέτρος Κωστόπουλος: Γιατί είναι κλειστό το μαγαζί του στο Κολωνάκι; Όλα όσα είπε! (Βίντεο)

Η 30χρονη κάλεσε τηλεφωνικά το μαγαζί για να κάνει κράτηση για δέκα άτομα μια νύχτα που θα εμφανιζόταν ένας γνωστός καλλιτέχνης. Μολονότι ο ιδιοκτήτης ζήτησε ως προκαταβολή 1500 ευρώ, αντί τελικά να πληρωθεί, πλήρωσε εκείνος 5000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Παπαδάκης - Οικονόμου σε σκληρό ροκ! Ποιος έκοψε το νήμα για 1,1%;

Η 30χρονη πήγε να κανονίσει την προκαταβολή για το τραπέζι που έκλεισε και έτσι έπεισε τον ιδιοκτήτη ότι θα μπορούσε να φέρει την Πάολα στο μαγαζί έναντι 16000 ευρώ για μία νύχτα. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να φύγει με 5000 ευρώ στο χέρι και την προκαταβολή κερασμένη από το κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης μάταια προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της, αφού εκείνη πέταξε το κινητό και εξαφανίστηκε.

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Oι πρώτες δηλώσεις της Μπάγιας Αντωνοπούλου! (Βίντεο)

Εις βάρος της μένουν να εκδικαστούν πολλές υποθέσεις απάτης σε δικαστήρια σε ολόκληρη την Κύπρο.